Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Ανατριχίλα! Οι πρώτες δηλώσεις του Κρις Σταμούλη μετά την αποχώρησή του - «Κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω...» (Video)

«Ραντεβού σε...»

20 Φεβρουαρίου 2023 19:53
Survivor All Star: Ανατριχίλα! Οι πρώτες δηλώσεις του Κρις Σταμούλη μετά την αποχώρησή του - «Κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρις Σταμούλης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star την περασμένη εβδομάδα και φαίνεται πως δεν λείπει και πολύ από την ομάδα των μπλε, καθώς άρχισαν να τον σχολιάζουν την επόμενη κιόλας μέρα μετά τη φυγή του.

Με την ευκαιρία, δείτε εδώ το ποσό που θα πάρει ο Κρις Σταμούλης μετά την αποχώρησή του.

Και ο ίδιος, βέβαια, στην πρώτη του συνέντευξη κατά την παραμονή του σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, δεν είπε και λίγα. Αντιθέτως έβαλε στο στόχαστρο τον Γκότση και τον Μπόγδανο και τους "έκαψε" με τις αποκαλύψεις του.

Η πρώτη ανάρτηση του Κρις Σταμούλη μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Την Δευτέρα 20/1, όμως, αφού επέστρεψε στο σπίτι του με καθαρό μυαλό, προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία δεν αναφέρθηκε σε τίποτα από τα παραπάνω, αλλά μίλησε για όλα όσα έζησε στο νησί με τους συμπαίκτες του ως μία εμπειρία που θα την θυμάται πάντα και, μάλιστα, έδωσε ραντεβού με το κοινό του, υποσχόμενος πως θα τον δούμε όλοι κάπου αλλού.

«Πείνα, αγωνίσματα, συμβούλια, ήλιος, θάλασσα και…ποίηση. Είμαι ευλογημένος που μπόρεσα να ξαναζήσω αυτή την περιπέτεια με τις τόσο μοναδικές και έντονες στιγμές. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που με στήριξε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ραντεβού σε επόμενες περιπέτειες… Κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω, τα χρόνια που αγωνίστηκες θα σου φαίνονται τα πιο ωραία”», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share