Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Καταπέλτης» ο Κρις Σταμούλης - «Ο Γκότσης ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται...»

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρηση

17 Φεβρουαρίου 2023 12:40
Survivor All Star: «Καταπέλτης» ο Κρις Σταμούλης - «Ο Γκότσης ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρις Σταμούλης είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star και μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για το ριάλιτι, ρίχνοντας τα «πυρά» σε συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην αντίπαλη ομάδα, αλλά έμεινε μόνο σε όσα συνέβησαν ανάμεσα στους μπλε, εξηγώντας πως υπήρχε πράγματι μία κλίκα, αλλά και κάποια άτομα τα οποία δεν φαίνεται να έχει στην καρδιά του, διότι κοιτούσαν πολύ τον τρόπο που φαίνονται στο κοινό και τα στοιχεία τους που βγαίνουν προς τον κόσμο.

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις του Κρις Σταμούλη

«Δεν ένιωθα ότι θα φύγω. Φοβόμουν και λιγότερο από τους άλλους», είπε αρχικά και σημείωσε πως ήταν άδικο που βγήκε ξανά στον τάκο, διότι είχε ανέβει αγωνιστικά, αλλά θεωρεί πως κράτησαν την Μελίνα ως backup για την επόμενη ψηφοφορία, κάτι που είναι λάθος, καθώς εκείνη, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, απλώς έτρωγε από τις προμήθειες και δεν βοηθούσε την ομάδα με κάποιο τρόπο, ούτε στις δουλειές τις καλύβας, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι.

Όσον αφορά το αν θεωρεί πως χάρηκαν ορισμένοι διαγωνιζόμενη με την αποχώρησή του, ανέφερε τα εξής ονόματα: «Ο Γκότσης, ο Μπόγδανος, η Εύη, η Στέλλα και η Ρία» που έχουν δημιουργήσει μία κλίκα κατά τη γνώμη του και συμπλήρωσε πως ιδιαίτερα ο πρώτος ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται τις κάμερες.

Μάλιστα, επισήμανε πως ο Γκότσης (δείτε εδώ την σύντροφό του) και ο Μπόγδανος κινούν τα νήματα των μαχητών και πως είναι οι δύο παίκτες που κοιτούν περισσότερο από τους υπόλοιπους τα στατιστικά τους και πως φοβούνται να παίξουν με καλούς παίκτες, όπως ο Γκότσης με τον Μπάρτζη, για παράδειγμα, στα μαξιλάρια: «Δεν υπήρχε τόση χημεία με τους Ηλίες και την Έυη», επισήμανε στο τέλος.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, δήλωσε: «Δεν έχω κάποια σχέση».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share