Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor All Star: No1 Twitter trend ο Ασημακόπουλος - Η ατάκα που εξόργισε τους τηλεθεατές

Ο κακός χαμός με το αποψινό 16/2 επεισόδιο

16 Φεβρουαρίου 2023 23:56
Survivor All Star: No1 Twitter trend ο Ασημακόπουλος - Η ατάκα που εξόργισε τους τηλεθεατές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κακός χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο αποψινό 16/2 επεισόδιο του Survivor All Star και συγκεκριμένα πριν την έναρξη του αγωνίσματος, μεταξύ δύο αντίπαλων παικτών. Ο λόγος για τον Σπύρο και την Μελίνα.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος κατηγόρησε την δεύτερη για την ψήφο που έδωσε στον Γιώργο Ασημακόπουλο, με την πρόφαση πως για εκείνον είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης.

Μ.Μ.: Ο λόγος που ψήφισα τον Γιώργο Ασημακόπουλο ήταν επειδή έπρεπε κάποιον να ψηφίσω. Δεν σημαίνει ότι θέλω και να φύγει.

Σ.Μ.: Και ψήφισες και αδίκησες τον καλύτερο παίκτη. Έναν από τους καλύτερους.

Μ.Μ.: Δεν θεωρώ ότι από τους μπλε είναι ο καλύτερος παίκτης από τους άνδρες.

Σ.Μ.: Νομίζω ότι δήλωσες πως είχες και άγνοια για το τι ψήφιζες.

Μ.Μ.: Στα τελευταία αγωνίσματα, ναι, δεν ήμουν μαζί με την ομάδα μου οπότε…

Σ.Μ.: Ναι, αλλά έπρεπε να ρωτήσεις και να μάθεις γιατί αδίκησες αυτή τη στιγμή και βρίσκεται υποψήφιος ένας παίκτης για 3η φορά και κινδυνεύει. Εδώ παίζουμε με σοβαρότητα και είναι ένα παιχνίδι που διακυβεύονται σε αυτό προσωπικότητες, χαρακτήρες, στόχοι, όνειρα, σκοποί.

Μ.Μ.: Αν ήσουν εσύ στη θέση μου, ποιον θα ψήφιζες; Αν ήσουν Μελίνα, ποιον θα ψήφιζες;

Σ.Μ.: Θα ψήφιζα κάποιον αδύναμο. Την Εύη. Μπροστά στον Ασημακόπουλο εννοείται πως είναι αδύναμη.

Μ.Μ.: Ωραία, είναι η δική σου άποψη. Την δική μου δεν μπορώ να την αλλάξω συν ότι μέσα στην καλύβα η Εύη κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από τον Ασημακόπουλο.

Σ.Μ.: Θεωρώ ότι ήταν μια ψήφος κακίας και δεν του άξιζε. Συγγνώμη, Ασημακόπουλε, που παίρνω αυτή τη θέση αλλά νομίζω πως είναι η αλήθεια

«H Μελίνα μάλλον έχει ακόμα κάποιο θέμα μαζί μου και γενικά ασχολείται. Θα την αφήσω όμως να ασχολείται και δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό» σχολίασε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Χαμός στο Twitter με τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Ωστόσο, η ατάκα του Σπύρου πως ο Ασημακόπουλος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες προκάλεσε χαμό στο Twitter, με τους χρήστες να διαφωνούν πλήρως και να τρολάρουν όσο δεν πάει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share