Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 16/02: Έχουμε ανατροπή; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

16 Φεβρουαρίου 2023 10:06
Survivor All Star spoiler 16/02: Έχουμε ανατροπή; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 16/02: Τελευταία ημέρα της εβδομάδας για το Survivor All Star και στο τέλος της θα έχουμε και τον παίκτη που θα μας αποχαιρετήσει απόψε!

Ήδη έχει επικρατήσει... πανικός από την πρώτη μέρα, με τον Κρις Σταμούλη να αρχίζει τον χορό των υποψηφιοτήτων και τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Σπύρο Μαρτίκα και Μελίνα Μεταξά να ακολουθούν, φέρνοντας πολλαπλές αντιδράσεις στα δύο «στρατόπεδα» για τις επιλογές, που έγιναν.

Βλέπουμε, άλλωστε, τον Μαρτίκα να «καρφώνει» την νέα ισχυρή κλίκα της παραλίας του, μιλώντας για υποκρισία και όχι μόνο, ενώ ακόμη και στο αγώνισμα αναμένεται να σημειώσει νέο καβγά, όπως βλέπουμε από τα πλάνα που έχει δώσει ο ΣΚΑΪ.

Survivor All Star: Ο παίκτης που φεύγει από το ριάλιτι

Για λίγο, βέβαια, οι παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών πρόκειται να συγκινηθούν, καθώς η ανακοίνωση του παρουσιαστή του ριάλιτι, ότι πρόκειται να έρθουν σε επαφή με την οικογένειά τους, σταματά για λίγο τις έριδες. Αυτές, βέβαια, θα συνεχιστούν και να κορυφωθούν στο επόμενο επεισόδιο, με το συμβούλιο αποχώρησης.

Ποιος, όμως, θα πάρει την άγουσα από το παιχνίδι; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος παίρνει τις λιγότερες ψήφους του κοινού και φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές... υποψίες μας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share