Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Πυρά» Στάθη Σχίζα προς τον Κώστα Παπαδόπουλο - «Προσπαθεί με γλείψιμο να...» (video)

Το γεγονός που προκάλεσε το ξέσπασμά του

15 Φεβρουαρίου 2023 22:34
Survivor All Star: «Πυρά» Στάθη Σχίζα προς τον Κώστα Παπαδόπουλο - «Προσπαθεί με γλείψιμο να...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα δεν ξεκίνησε το αποψινό (15/02) επεισόδιο του Survivor All Star και ήδη έχει προκληθεί χαμός, με αφορμή την χθεσινό συμβούλιο του νησιού και το γεγονός πως ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο ίδιος έγινε έξαλλος με την κλίκα των Κόκκινων, την κλίκα της υποκρισίας όπως ακριβώς την χαρακτήρισε, δηλαδή τους: Παπαδόπουλος, Κόρομι, Χανταμπάκη, Κατσούλη, Σταυρούλα, Πρίαμο και Χαμπέρη.

Αφού λοιπόν πέταξε τα "βέλη" του, με ανάλογο ύφος μίλησε και ο Στάθης Σχίζας, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να υποστηρίζει πως ο Κώστας Παπαδόπουλος προσπαθεί να "χωθεί" στην ομάδα τους προκειμένου να μην ψηφιστεί ξανά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τους "γλείφει".

Τα "βέλη" του Στάθη Σχίζα προς τον Κώστα Παπαδόπουλο

Survivor All Star: «Γυαλιά-καρφιά» από τον Σπύρο Μαρτίκα - «Μια κλίκα της υποκρισίας ψήφισε...» (video)

Με το ξέσπασμα και τα αιχμηρά λόγια του Σπύρου Μαρτίκα ξεκίνησε το αποψινό (15/2) επεισόδιο του Survivor All Star, με αφορμή το γεγονός πως χθες (14/2) στο συμβούλιο του νησιού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, με αποτέλεσμα να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο φαρμακοποιός, λοιπόν, έδειξε στην κάμερα φανερά την ενόχλησή του, ρίχνοντας τα "βέλη" του προς συγκεκριμένα άτομα της ομάδας του και ειδικότερα προς την αντίπαλη κλίκα, δηλαδή Παπαδόπουλος, Κόρομι, Χανταμπάκη, Κατσούλη, Σταυρούλα, Πρίαμο και Χαμπέρη.

Μάλιστα, τόνισε πως τα άτομα αυτά πριν μερικές μέρες τον εκθείαζαν ενώ χθες επισήμαναν πως δεν βοηθάει τόσο στην καλύβα και πως έχει πέσει πολύ αγωνιστικά. Για αυτό και ο Σπύρος τους χαρακτήρισε ως κλίκα της υποκρισίας. Ιδιαίτερα στάθηκε στον Κώστα Παπαδόπουλο, μιας και φαίνεται πως μεταξύ τους υπάρχει μια έντονη κόντρα.

Εκτός εαυτού ο Σπύρος Μαρτίκας με τους Κόκκινους

Survivor All Star spoiler 15/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Θα τρέξει το δάκρυ κορόμηλο! Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επικοινωνίας

Survivor All Star spoiler: Τα γεγονότα είναι διαρκή και καταιγιστικά στο Survivor All Star, με τους παίκτες να παλεύουν για την επιβίωσή τους και την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει, μέχρι να γίνει γνωστός εκείνος, που θα... κόψει τη δίαιτα της καρύδας και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι εξελίξεις είναι συνεχόμενες, με τους Σπύρο Μαρτίκα, Κρις Σταμούλη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Μελίνα Μεταξά να παλεύουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, στο δρόμο έως το Γαλάτσι που αυτή τη στιγμή είναι ακόμη πολύ μακρινός. Για μια στιγμή, όμως, αναμένεται να υπάρξει ένα συγκινητικό διάλειμμα.

Survivor All Star: Οι μεγάλοι νικητές στο συγκινητικό αγώνισμα επικοινωνίας

Οι δύο ομάδες, συγκεκριμένα, πρόκειται να αναμετρηθούν μεταξύ τους σε αγώνισμα επικοινωνίας, με τον Γιώργο Λιανό να συγκινεί με όσα ανέφερε στην παρουσίαση των ομάδων. Κι αυτό, επειδή ενημέρωσε τους παίκτες πως θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με την οικογένειά τους, με αποτέλεσμα άπαντες να πλαντάξουν στο κλάμα.

Οι παίκτες, επομένως, με πολύ μεγάλο το κίνητρο μπροστά τους μπαίνουν στο στίβο μάχης, ώστε να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα, που θα τους φέρει λίγο πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, περνώντας όμως από ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα, όπου θα χρειαστεί να κάνουν... την τυφλόμυγα.

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να πάρει αυτό το σπουδαίο έπαθλο; Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πια πληροφορίες του Athensmagazine.gr, νικητές της μάχης θα είναι οι Διάσημοι, που επιστρέφουν στις νίκες, κάνουν το 18-7 έναντι των Μαχητών και βάζουν... βάλσαμο στην ψυχή τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share