Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Κόλαφος ο Γιώργος Λιανός για Χατζηανδρέου και Δαλάκα - «Βρέθηκαν στα χέρια μας στοιχεία...»

Όσα αποκάλυψε μπροστά στον Νίκο Μουτσινά ο παρουσιαστής του ριάλιτι

15 Φεβρουαρίου 2023 19:33
Survivor All Star: Κόλαφος ο Γιώργος Λιανός για Χατζηανδρέου και Δαλάκα - «Βρέθηκαν στα χέρια μας στοιχεία...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε τον Νίκο Μουτσινά από τον Άγιο Δομίνικο, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, τονίζοντας πως η παραγωγή συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία μετά τις κατηγορίες για χρήση κινητού τηλεφώνου.

«Η αλήθεια είναι πως βρήκαμε κάποια στοιχεία, αυτό δηλαδή που ανακοίνωσα και στο συμβούλιο. Ήταν μια συμφωνία που είχαν κάνει όλοι οι παίκτες με τον ίδιο τον Ατζούν πριν φύγουν από την Αθήνα, πως δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν παίκτη να επικοινωνήσει μέσω κινητού τηλεφώνου. Όλοι συμφώνησαν πως αν κάποιος παραβίαζε τον κανόνα, η τιμωρία θα ήταν η αποβολή από το παιχνίδι», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Και συμπλήρωσε για την αποβολή των δύο γυναικών: «Ζητήσαμε λίγο χρόνο από τους παίκτες για να εξακριβώσουμε όλα τα στοιχεία και δυστυχώς βρέθηκαν στα χέρια μας στοιχεία. Ήταν ωραίες παίκτριες και χαλάει τώρα αυτό το πράγμα, Υπάρχει ένα προηγούμενο και όλοι πρέπει να έχουν τον νου τους», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor All Star: «Εκείνη την νύχτα στο συμβούλιο ζητήσαμε κάτι να φάμε και...» - Ορυμαγδός αποκαλύψεων του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το παρασκήνιο της αποβολής Δαλάκα-Ασημίνας

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε σήμερα (15/2) στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, απαντώντας σε όλα.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, προχώρησε σε αινιγματικές αναρτήσεις μιλώντας για το ριάλιτι και παρομοιάζοντάς το με τσίρκο, ενώ αρνήθηκε να παραχωρήσει οποιαδήποτε συνέντευξη, όπως τον υποχρέωνε το συμβόλαιό του.

Εφόσον, όμως, σε αυτό δεν αναγράφεται κάποιο χρονικό περιθώριο στο οποίο μπορεί να μιλήσει σε κάποια εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο ίδιος αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του. Μίλησε για την πικρία που του έμεινε, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για το σκηνικό με το κινητό και την αποβολή της Δαλάκα μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις του Μισθοφόρου

«Η γεύση που μου άφησε το Survivor ήταν πικρή. Δεν εστίασα πολύ στο ριάλιτι. Γιατί το 2017 μου άλλαξε τη ζωή το παιχνίδι, ήταν σταθμός. Και τώρα ήμουν λίγο πιο ζεν. Το παιχνίδι δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017. Ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Με στεναχώρησε που έφυγα. Το ποστ μου με το τσίρκο κατάλαβαν όλοι πού απευθύνεται. Και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν θα τους άρεσε. Δεν έχω κάτι με τους συμπαίκτες μου, δεν σημαίνει κάτι ότι δεν τους αγκάλιασα», είπε αρχικά για την αποχώρησή του.

Για την ημέρα που ο Μπάρτζης αποκάλυψε το θέμα με τα κινητά, δήλωσε: «Την ημέρα που έγινε το θέμα με το κινητό ήμασταν 3 ώρες στο Συμβούλιο. Ζητήσαμε κάτι να φάμε γιατί κανονικά θα ήμασταν στην παραλία και θα μαγειρεύαμε. Μίλησα με τον Νίκο και μου είπε ότι θα το έλεγε στο Συμβούλιο το θέμα με τα κινητά. Μου ζήτησε να μην το πω και θα το πει μόνος του. Ξεκίνησε το Συμβούλιο σαν να μην τρέχει τίποτα. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να τρέμει, περιμέναμε κάτι να μας πουν και μας.

Εγώ δεν είδα κάποιον με κινητό. Αν δεν έχω αποδείξεις δεν μπορώ να σε διώξω από κάπου. Εκεί που ήταν τα κορίτσια με το κινητό δεν είχε σήμα. Δεν διαφωνώ όποιος πιάσει κινητό να φύγει. Ήμουν ο μόνος που είχα ρωτήσει τον Ατζούν όταν ήρθε στην Ελλάδα και τελικά συμφωνήσαμε όλοι να φύγει όποιος το κάνει. Την επόμενη μέρα έκανα ένα κιου που δεν έπαιξε, και είπα ότι πολλοί παίκτες χάρηκαν που έφυγε η Κατερίνα γιατί διεκδικούσε την πρωτιά. Εμείς μέσα βλέπουμε ποιος είναι καλός και η Κατερίνα ήταν πολύ καλή παίκτρια κι ας μην είχε φέρει πόντους».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share