Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ξεμπρόστιασε τον Σάκη ο Νίκος Μπάρτζης - «Μου έλεγε θα γυρίσεις στο χωριό σου και...»

Ένταση μεταξύ των παικτών

14 Φεβρουαρίου 2023 22:36
Survivor All Star: Ξεμπρόστιασε τον Σάκη ο Νίκος Μπάρτζης - «Μου έλεγε θα γυρίσεις στο χωριό σου και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Θιγμένος νιώθει ο Νίκος Μπάρτζης με τις κινήσεις του Σάκη Κατσούλη, αποκαλύπτοντας πως του έλεγε ότι θα γυρίσει στο χωριό του και θα τον φτύνουν.

Ο παίκτης θυμήθηκε ένα περιστατικό από το προηγούμενο Survivor κι ανέφερε:

«Φίλε να σου πω κάτι; Τι δεν μου άρεσε στο χθεσινό συμβούλιο; Ψηφίζουν όλοι την Μελίνα και μιλάνε. Ξαφνικά πετάγεται ο Κατσούλης και λέει πολύ σωστά ψήφισαν οι μπλε γιατί πρέπει η Μελίνα να πάει στο σπίτι της να αναρρώσει και τέτοια. Πρόσεξε κι εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε» είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor. Με την ευκαιρία, αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Όμως ξέρεις τι δεν μου άρεσε; Στο δικό μας παιχνίδι, όταν ψήφισα την Κεφαλά για να φύγει και της έλεγαν οι γιατροί βγάλε το κολάρο κι είσαι μια χαρά, της έλεγε ο Κατσούλης κι οι άλλοι όχι φόρα το για να μην ψηφιστείς και φύγεις.

Μου έκαναν ολόκληρο πόλεμο, όταν την ψήφισα, έκαναν απεργίες και με έδειχναν με το χέρι. Βγαίνοντας έξω από το συμβούλιο μου έλεγε ότι θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα σε φτύνουν και θα σου πετούν και ντομάτες. Στο ορκίζομαι» πρόσθεσε στο Survivor.

Στην συνέχεια σημείωσε ότι ο Σάκης κι η Μαριαλένα αλλάζουν στρατηγική, όπως τους συμφέρει.

Survivor All Star: Πυρ και μανία ο Κρις Σταμούλης - «Βόμβα» από τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Ο Κρις Σταμούλης επιμένει πως θα έπρεπε να ψηφιστεί η Μελίνα Μεταξά στην πρώτη κάλπη αντί αυτού στο Survivor All Star. Σε μία συγκέντρωση της ομάδας του, ο ίδιος έγινε πυρ και μανία με όλο αυτό και στράφηκε εναντίον των συμπαιχτών του καθώς τον ψήφισαν, ενώ γνώριζαν ότι η Μελίνα δεν θα μπορούσε να συνεισφέρει. Παράλληλα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος πέταξε...βόμβα, παίρνοντας το μέρος του.

«Μια απορία που μου γεννήθηκε. Χθες με μία διαφορά 24 ωρών από την πρώτη ψηφοφορία όλοι διαπιστώσατε ότι η Μελίνα δεν είναι καλά κι έπρεπε να βγει. Γιατί στην πρώτη ψηφοφορία δεν κάνατε το ίδιο; Δεν σε πείραζε και σε πείραζε μετά από μία ημέρα; Ο γιατρός της είπε ότι θα κάτσει τρεις εβδομάδες» είπε ο Κρις Σταμούλης στο Survivor. Με την ευκαιρία, αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασε από την μεριά του: «Ο Κρις τους ξεβράκωσε λίγο. Η γυμνή αλήθεια. Κι εγώ πιστεύω ότι ήθελαν πρώτα να ψηφίσουν τον Χρήστο για να κλειδώσουν ένα άτομο κι αν έχαναν την δεύτερη ασυλία, να είχαν δεύτερες έξτρα επιλογές, που ήταν η Μελίνα»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share