Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Αποκάλυψη «βόμβα» Ελευθερίας Ελευθερίου - «Θα έμπαινα από την αρχή αλλά...» (Video)

«Αν έμπαινα θα ήθελα να ήμουν στους...»

13 Φεβρουαρίου 2023 20:01
Survivor All Star: Αποκάλυψη «βόμβα» Ελευθερίας Ελευθερίου - «Θα έμπαινα από την αρχή αλλά...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να είναι μία από τις επόμενες παίκτριες που θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. H τραγουδίστρια δέχθηκε σχετική ερώτηση αλλά δεν απάντησε ξεκάθαρα αν θα ταξιδέψει τελικά στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν ξέρω αν θα μπω. Ισχύει ότι θα έμπαινα από την αρχή. Ήμασταν σε προχωρημένο στάδιο και ήταν να γίνει. Έγιναν κάποιες αλλαγές, γενικά είναι και κάποιες υποχρεώσεις με τη δουλειά μου και την δισκογραφία, που τρέχουν πίσω. Είμαι σε μια πολύ μεταβατική φάση», ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Για το ποια ομάδα θα ήθελε να ενισχύσει αν έμπαινε στο ριάλιτι: «Αν έμπαινα θα ήθελα να ήμουν στους Μπλε και ας έχανα, διασκεδάζουν λίγο πιο πολύ».

Όσο για τα προσωπικά της η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκαθάρισε: «Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, έχω επιλέξει πολλά χρόνια να μην το κάνω αυτό».

Survivor All Star: «Έχουν ακουστεί πολλά ψέματα από τον Kωνσταντίνο Βασάλο» - "Καταπέλτης" ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και οι χειρονομίες που "πάγωσαν" τον Μουτσινά (Video)

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στο Survivor All Star και όσα συνέβαιναν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ήταν "καταπέλτης" κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Παράλληλα, για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Survivor του 2017 μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, αποκαλύπτοντας τον συγκινητικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης συναντήθηκε με τον Νίκο Μουτσινά ωστόσο τα πρώτα δευτερόλεπτα της συνύπαρξής τους δεν πήγαν και τόσο καλά, καθώς οι χειρονομίες που έκανε ο Χάρος σε κάποιον συνεργάτη του παρουσιαστή δημιούργησαν αμηχανία και μερικά δευτερόλεπτα που ο Νίκος Μουτσινάς δεν ήξερε τι να πει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share