Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Έχουν ακουστεί πολλά ψέματα από τον Kωνσταντίνο Βασάλο» - "Καταπέλτης" ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και οι χειρονομίες που "πάγωσαν" τον Μουτσινά (Video)

«Μου έλεγε ότι θα μιλήσει να πάω σε εκπομπή, αλλά...»

13 Φεβρουαρίου 2023 17:11
Survivor All Star: «Έχουν ακουστεί πολλά ψέματα από τον Kωνσταντίνο Βασάλο» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στο Survivor All Star και όσα συνέβαιναν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ήταν "καταπέλτης" κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Παράλληλα, για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Survivor του 2017 μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, αποκαλύπτοντας τον συγκινητικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης συναντήθηκε με τον Νίκο Μουτσινά ωστόσο τα πρώτα δευτερόλεπτα της συνύπαρξής τους δεν πήγαν και τόσο καλά, καθώς οι χειρονομίες που έκανε ο Χάρος σε κάποιον συνεργάτη του παρουσιαστή δημιούργησαν αμηχανία και μερικά δευτερόλεπτα που ο Νίκος Μουτσινάς δεν ήξερε τι να πει.

Survivor All Star: Ένα ράκος η Ασημίνα! Σε ψυχολόγο μετά την επιστροφή της από Άγιο Δομίνικο

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την αποβολή της από το Survivor All Star μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, με την κατάστασή της να μην είναι η καλύτερη δυνατή.

Το πρωί της Δευτέρας (13/2) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα μεταφέρθηκε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για την ψυχοσύνθεση των δυο παικτριών μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον Άγιο Δομίνικο.

Και οι δυο, λοιπόν, από την ώρα που ήρθαν μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις μένουν στα σπίτια των συντρόφων τους, Δημήτρη Φιντιρίκου και Χρήστου Δάντη, αντιστοίχως.

Η Κατερίνα, όπως έγινε γνωστό, έφαγε με τα μούτρα 3 ολόκληρα burger και το έριξε στον ύπνο, κλείνοντας πάνω από 12 ώρες στο κρεβάτι ενώ η Ασημίνα φαίνεται πως έχει πάρει όλο το σκηνικό πολύ πιο βαριά.

Survivor All Star: Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Ασημίνα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης η πρώην - πια - παίκτρια του Survivor έχει χάσει τον ύπνο της και με στήριγμά της τον γνωστό τραγουδιστή έχει αποφασίσει να επισκεφθεί ειδικό για να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτά τα σχόλια που ακούγονται γύρω από το όνομά της. Η 23χρονη ισχυρίζεται πως ποτέ δεν υπήρξε κινητό και πως η Κατερίνα Δαλάκα ενώ την υποστήριξε στο συμβούλιο του νησιού που έγινε η αποκάλυψη από το Νίκο Μπάρτζη, δεν φάνηκε τελικά πουθενά, αφού η παραγωγή επιμελήθηκε το μοντάζ βγάζοντας έξω κάτι άλλο, εκτός πραγματικότητας.

Να σημειωθεί πως καμία από τις δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια ακόμα για το συμβάν και «παίζουν» με αναρτήσεις στα media που πραγματικά στοχεύουν την παραγωγή.

Αξίζει να τονιστεί, επίσης, πως πριν επιστρέψουν από τον Άγιο Δομίνικο, τα δυο κορίτσια είχαν χωριστεί με εντολή της παραγωγής και δεν έμεναν μαζί ενώ άντρας της παραγωγής φρουρούσε την Ασημίνα στο δωμάτιό της και κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο μαζί της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share