Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Έκραξε... με το γάντι ο Τριαντάφυλλος - «Προτιμώ τον Σασμό, με έχει καθηλώσει...»

Η νέα επική του ατάκα

13 Φεβρουαρίου 2023 13:01
Survivor All Star: Έκραξε... με το γάντι ο Τριαντάφυλλος - «Προτιμώ τον Σασμό, με έχει καθηλώσει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος δε σταματά τις αναφορές εναντίον του Survivor All Star, με τον άλλοτε παίκτη του ριάλιτι να γίνεται και πάλι «αιχμηρός» για όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

«Κόλπα δεν κάνει η παραγωγή; Έκανα ένα στόρι και είπα ότι μπορεί να το πάρει ο Μπόγδανος», είπε.

Survivor All Star: Η προτίμηση του Ντάφι... στον Σασμό

«Βλέπω Survivor αλλά για να είμαι ειλικρινής, βλέπω και Σασμό γιατί έκανα ζάπινγκ και μου άρεσε πάρα πολύ και είπα τι βλέπει ο κόσμος και πάει τόσο καλά, και, φίλε, με καθήλωσε το σίριαλ. Δεν μπορεί ένα σίριαλ να κερδίζει το All Star. Δεν γίνεται, συγχαρητήρια σε αυτόν που έγραψε τον Σασμό», ανέφερε.

«Το αγόρι της Δαλάκα, ο Φιντιρίκος, στήριξε πολύ τον Στάθη αλλά ο Στάθης δεν στήριξε την Κατερίνα. Έχουμε φάει μαζί, έχουμε κλέψει μαζί και με πούλησε» είπε για τον Κόρομι».

«Δεν πρόκειται να πάω ποτέ στο Survivor. Θα ξέρετε Δευτέρα Τρίτη αν θα είμαι στο J2US. Θα ήθελα το ζευγάρι μου να είναι ο Αλέξης Παππάς», είπε.

Survivor All Star spoiler 13/02: Αποχωρεί οικειοθελώς η Μελίνα Μεταξά; Ραγδαίες εξελίξεις!

Survivor All Star Spoiler 13/02: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και το μέλλον της Μελίνας Μεταξά σ' αυτό!

Από την αρχή του παιχνιδίου μέχρι και σήμερα η Κύπρια παίκτρια έχει τραυματιστεί αρκετές φορές, ενώ ο νέος της τραυματισμός κρίνεται από την ομάδα της (κι όχι μόνο) αρκετά σοβαρός με αποτέλεσμα οι Μαχητές να την βγάζουν στον τάκο καθώς πιστεούν ότι για μεγάλο διάστημα θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων! Τι σημαίνει αυτό; Πως οι συμπαίκτες της θα επιδιώξουν να την διώξουν ως εύκολο στόχο.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Μπάρτζης, από την ομάδα των Διασήμων, θα την πιέσει από την πλευρά του να αποχωρήσει οικειοθελώς, όπως έκανε και ο ίδιος το 2021 όταν είχε πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι. Όλα δείχνουν πως η Μελίνα Μεταξά θα πιεστεί για να αποχωρήσει ενώ σήμερα οι συμπαίκτες της αναμένεται να την βγάλουν και υποψήφια προς αποχώρηση, αφού για ακόμα μια μέρα θα χάσουν την ασυλία.

Προς το παρόν ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς δεν υπάρχει όμως δεν αποκλείεται η ίδια να ζητήσει από το τηλεοπτικό κοινό να μην την ψηφίσει, αφού βλέπει και η ίδια ότι τίποτα δεν μπορεί να την κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Survivor All Star. Οι επόμενες ώρες σίγουρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της Κύπριας αθλήτριας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ:

Για περισσότερα Survivor Spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share