Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Μετά από μία απώλεια...» - Νέα «καρφιά» Κατερίνας Δαλάκα μετά την αποβολή της (photo)

«Είμαστε μαζί σε αυτό»

12 Φεβρουαρίου 2023 08:21
Survivor All Star: «Μετά από μία απώλεια...» - Νέα «καρφιά» Κατερίνας Δαλάκα μετά την αποβολή της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Η Κατερίνα Δαλάκα μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης εξαπολύει τα βέλη της ενάντια της παραγωγής και όχι μόνο.

Στη νέα της ανάρτηση καθιστά σαφές πώς είναι μαζί με την Ασημίνα στον αγώνα που θα δώσουν για να λάμψει η αλήθεια. Άλλωστε και η Ασημίνα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο τόνισε πώς τις επόμενες ημέρες θα αποδείξει πολλά μέσω φωτογραφιών!

«Μετά από μία απώλεια συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για μένα κέρδος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και σε αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα είναι το κέρδος μου. Είμαστε μαζί σε αυτό», γράφει στην ανάρτησή της.

Ανάρτηση Κατερίνας Δαλάκα για την αποβολή της από το Survivor All Star

Survivor All Star trailer 12/02: «Τι είναι αυτοί; Νομίζουν οτι με έχουν για...» - Χαμός ανάμεσα σε Μαρτίκα, Παπαδόπουλο, Μπάρτζη και Στραυρούλα (Video)

Survivor All Star trailer 12/02: Πρώτο αγώνισμα ασυλίας έχουμε σήμερα Κυριακή 12/02 και όπως βλέπουμε από το trailer ακόμα ένα συνταρακτικό επεισόδιο αναμένουμε να δούμε στο Survivor All Star, με τα «μαχαίρια» να βγαίνουν ανάμεσα σε Μαρτίκα, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Νίκο Μπάρτζη με «μήλον της έριδος» να είναι ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος με τον ίδιο να ξεσπαθώνει λέγοντας: «Τι είναι αυτοί; Νομίζουν οτι με έχουν για πέταμα!».Επίσης, ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σημερινό (12/02) trailer του Survivor All Star:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share