Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Survivor All Star: Κόλαφος η Μαρία Αντωνά! Η αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη χρήση του κινητού (Video)

«Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε με τον...»

9 Φεβρουαρίου 2023 13:33
Survivor All Star: Κόλαφος η Μαρία Αντωνά! Η αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη χρήση του κινητού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Μία αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», το πρωί της Πέμπτης 9/2. Παράλληλα, ο φονικός σεισμός στην Τουρκία έφερε οριστικά εκτός Survivor All Star Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Όπως είπε η ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, και πριν γίνει γνωστό το περιστατικό με το κινητό και αποβληθεί, ανακάλυψε ότι δέχτηκε unfollow, τόσο η ίδια όσο και ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Μαρία Αντωνά, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως η κίνηση αυτή έγινε αμέσως μετά το post του Άρη Σοϊλέδη για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας.

«Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε με τον Άρη στο τηλέφωνο, που της έστειλε και της ευχές του. Ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη. Και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας, εμάς μας έκανε unfollow η Ασημίνα» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Το αναφέρω τώρα, γιατί το τσέκαρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από δικό της άνθρωπο στο Instagram αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ίσως γιατί κάποια στιγμή ο Άρης ανέβασε αυτό το post τύπου «Κάρμα», το οποίο προφανώς δεν αναφερόταν στα δύο κορίτσια αλλά στο ότι πολλές φορές κατηγορήθηκε ότι είχε στα χέρια του κινητό» πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά και κατέληξε:

«Δεν ήταν έτσι. Ήθελε αλλού να αναφερθεί, σε άλλους ανθρώπους που έτσι όπως φέρθηκαν στα κορίτσια να είχε συμβεί και στη δική του περίπτωση. Και μάλλον πρέπει να είναι και οι ίδιοι άνθρωποι που έστησαν την παγίδα στα κορίτσια. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share