Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο φονικός σεισμός στην Τουρκία έφερε οριστικά εκτός Survivor All Star Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Ταφόπλακα στις ελπίδες των δύο κοριτσιών ο σεισμός στην γειτονική χώρα!

9 Φεβρουαρίου 2023 11:11
Ο φονικός σεισμός στην Τουρκία έφερε οριστικά εκτός Survivor All Star Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Οριστικά παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία χτες πήρε το κινητό στα χέρια της ενώ σήμερα αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Έτσι τα σενάρια που ήθελαν τις δύο κοπέλες να επιστρέφουν στο ριάλιτι δεν ισχύουν και ετοιμάζουν τις βαλίτσες της επιστροφής τους στην Ελλάδα. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή!

Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το Survivor All Star για παραβίαση κανονισμών και συγκεκριμένα διότι βρέθηκαν με κινητό και τσιγάρα στα χέρια τους, με τον Νίκο Μπάρτζη να τις δίνει στεγνά και η παραγωγή να τις αποβάλλει!

Ωστόσο ο Ατζούν ήθελε σαν τρελός την Κατερίνα Δαλάκα μέσα και μαζί η μπάλα θα έπαιρνε και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με τον Τούρκο να επιθυμεί συνάντηση με τις δύο κοπέλες στον Άγιο Δομίνικο, γι' αυτό και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επέστρεψε πρώτα στην Ελλάδα από τα δύο κορίτσια, παρότι εκείνες είχαν αποχωρήσει πρώτες!

Ο φονικός σεισμός στην Τουρκία έφερε οριστικά εκτός Survivor All Star Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Πως συνδέεται το Survivor με τον... σεισμό στην Τουρκία;

Και πάμε τώρα στην αποκάλυψη! Πάνω που ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοίμαζε να μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο για να συναντηθεί απευθείας με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου ήρθε ο φονικός σεισμός στην χώρα του για να ανατρέψει τα δεδομένα!

Τα πάντα στην Τουρκία έχουν... παγώσει, οι νεκροί συνεχίζουν να ανασύρονται από τα συντρίμμια και όλα έχουν περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, ειδικά όταν μιλάμε για ένα ριάλιτι μπροστά στην ανθρώπινη ζωή! Όπως είναι λογικό ο Ατζούν δεν μπορούσε σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο για την χώρα του να πάρει το ιδιωτικό του αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην πόλη της Καραϊβικής!

Μπορεί ο Ατζούν να εδρεύει μακριά από την περιοχή που χτυπήθηκε από τον Εγκέλαδο, όμως δεν γίνεται να... ασχολείται με ριάλιτι και να μην σταθεί στο πλευρό των θυμάτων και της χώρας του γενικότερα! Έτσι το ραντεβού με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου μπήκε στο... ψυγείο και αναγκαστικά οι δύο κοπέλες αποτελούν οριστικά παρελθόν για το ριάλιτι και επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share