Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «The GOAT...» - Παροξυσμός στο Twitter μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα για την αποβολή της

Την αποθεώνουν ακόμη κι όταν είναι εκτός!

8 Φεβρουαρίου 2023 23:39
Survivor All Star: «The GOAT...» - Παροξυσμός στο Twitter μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα για την αποβολή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star συνεχίζεται κανονικά, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, ωστόσο τα βλέμματα του κοινού γύρισαν στην Κατερίνα Δαλάκα με την πρώτη της ανάρτηση, μετά την αποβολή από το ριάλιτι.

Η νικήτρια του τρίτου κύκλου του παιχνιδιού είχε αποβληθεί μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου για χρήση κινητού και στην πρώτη της τοποθέτηση έσπευσε να αφήσει «αιχμές» για τον τρόπο, με τον οποίο και εξδιώχθηκε.

Πολλοί στο Twitter, πάντως, έσπευσαν να την υποστηρίξουν και να δείξουν την αγάπη τους, μετά από αυτή την ανάρτηση, θεωρώντας πως η Δαλάκα είναι ουσιαστικά το Survivor, ενώ το κοινό παίρνει το μέρος του Κώστα Παπαδόπουλου, μετά την υποψηφιότητά του.

Survivor All Star: «Βόμβα» από Χρήστο Δάντη και Ασημίνα Χατζηανδρέου - Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με την επιστροφή της;

Ο Χρήστος Δάντης έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ασημίνας Χατζηανδρέου εδώ και λίγο καιρό, με τους δύο να μην κρύβουν τη λατρεία, που τρέφει ο ένας προς τον άλλο, ακόμη κι όταν είναι πολύ μακριά.

Η Ασημίνα, άλλωστε, βρέθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Survivor All Star, έχοντας κάνει και πριν από έναν χρόνο το ίδιο ταξίδι προς τη Δομινικανή Δημοκρατία, με το σύντροφό της να είναι δίπλα της, ακόμη κι όταν πέφτουν τα «βέλη» πάνω της, όπως έχει συμβεί μετά την αποβολή της μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα.

Το ζευγάρι, λοιπόν, είναι πολύ ερωτευμένο και ολοένα «φουντώνουν» οι φήμες για γάμο ανάμεσά τους. Το «Yes Magazine» φέρνει αυτό το θέμα στη δημοσιότητα, αναφέροντας πως πρόκειται σύντομα να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Yes Magazine Χρήστος Δάντης γάμος με Ασημίνα

Όπως επισημαίνει το περιοδικό, συγκεκριμένα, με το που βγει η αθλήτρια από το ριάλιτι, οι δυο τους αναμένεται να βάλουν μπροστά το θέμα του γάμου τους. Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται να φάμε σύντομα... κουφέτα, με τον τραγουδοποιό να έχει αναφέρει σε ανύποπτο λόγο πως δεν είναι αρνητικός σε νέο γάμο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share