Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 8/2: Συναγερμός στους Διάσημους! Βγάζει τον εαυτό του εκτός ομάδας ο Κώστας Παπαδόπουλος

Καταιγισμός εξελίξεων στον Άγιο Δομίνικο

8 Φεβρουαρίου 2023 17:17
Survivor All Star trailer 8/2: Συναγερμός στους Διάσημους! Βγάζει τον εαυτό του εκτός ομάδας ο Κώστας Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Οι εξελίξεις στο Survivor All Star είναι καταιγιστικές, με τους Διάσημους να βρίσκονται στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν μετά την ήττα στο τελευταίο αγώνισμα και τον Κώστα Παπαδόπουλο να αντιδρά, όντας ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο ζαχαροπλάστης είδε δέκα συμπαίκτες του να τον ψηφίζουν, κάτι που σε καμία περίπτωση δε τον βρήκε σύμφωνο, με αποτέλεσμα να αντιδράσει, τόσο μπροστά στην κάμερα όσο και στην παραλία, με τους υπόλοιπους να αναφέρουν πως δεν πρέπει να... κυνηγά φαντάσματα.

Survivor All Star trailer: Η αντίδραση του ζαχαροπλάστη που τελικά... μένει στα λόγια

«Ο Κώστας ψάχνει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι», λέει ο Νίκος Μπάρτζης, με τον Κώστα από την πλευρά του να αναφέρει πως δε ξαναβγεί σε αγώνισμα να ματσάρει αντίπαλο και την κόκκινη ομάδα να τον χαρακτηρίζει ως εγωιστή.

Τον ζαχαροπλάστη, πάντως, τον βλέπουμε κανονικά να παίζει στο αγώνισμα και να... σταυροκοπιέται, μάλλον λόγω της αξίας του επάθλου του. Κι αυτό, επειδή πρόκειται για το δεύτερο έπαθλο επικοινωνίας της σεζόν, που σίγουρα έχει τη δική του ιδιαιτερότητα για όλους τους παίκτες.

Survivor spoiler 08/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor All Star spoiler 08/02: Δεύτερος αγώνας επικοινωνίας για το Survivor All Star με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους για να... ξεσκάσουν!

Οι ασυλίες τελείωσαν, οι Μαχητές έχασαν δύο ασυλίες και πιθανότατα θα χάσουν έναν παίκτη, καθώς έχουν τρεις υποψήφιους και οι Διάσημοι μόλις έναν! Πριν από την αποχώρηση ομάδα οι δύο ομάδες θα δώσουν την δική τους μάχη για το έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο συνήθως συνοδεύεται και από φρούτα!

Survivor spoiler 08/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Ποιος κερδίζει; Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι αγώνισμα θα παίξουν Διάσημοι και Μαχητές, αφού δεν έχουμε το trailer στην κατοχή μας, ωστόσο ξέρουμε το νικητή. Και αυτοί, μετά από παύση μιας ημέρας, είναι ξανά οι Διάσημοι. Δεύτερη μάχη λοιπόν για την επικοινωνία και αυτή πάει στην κόκκινη πλευρά.

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share