Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Πριν από έναν μήνα με έβγαζαν ζευγάρι με τη...» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για τη "σχέση" του με την Ιλένια Ουίλιαμς (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε

8 Φεβρουαρίου 2023 14:58
Survivor All Star: «Πριν από έναν μήνα με έβγαζαν ζευγάρι με τη...» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσε μια αίσθηση για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης μιλώντας στη «Super Κατερίνα» και απάντησε στις φήμες ότι είναι σε σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς. Παράλληλα, αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα (8/2) το έπαθλο επικοινωνίας!

«Πικρία δεν αφήνει τίποτα στη ζωή. Μόνο τα προβλήματα υγείας. Προχωράμε. Πάω εδώ στο μαγαζάκι μου. Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα. Όποτε βγω σε κάποια εκπομπή. Αυτή τη στιγμή με περιορίζει το συμβόλαιο. Επειδή ήδη έχουν γίνει όλα αυτά, έχω πιεστεί κι εγώ, έχουν πιεστεί όλοι, καλύτερα να μη μιλήσουμε. Να πάω να εξαργυρώσω ό,τι λέει το συμβόλαιο», είπε.

Όταν ρωτήθηκε για την Ιλένια Ουίλιαμς και αν βρίσκονται σε σχέση, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα για την προσωπική του ζωή.

«Πριν από έναν μήνα με έβγαζαν ζευγάρι με τη Γωγώ Φαρμάκη. 15 Ιανουαρίου με έβγαλαν ελεύθερο. Και 30 Ιανουαρίου με έβγαλαν με την Ιλένια. Οι δημοσιογράφοι είπαν αυτά τα πράγματα. Γενικά δεν συζητάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή.

Εδώ και 6-7 χρόνια που έχω βγει από το Survivor δεν έχω δώσει δικαίωμα. Που είχα σχέσεις, είτε επώνυμες, είτε μη επώνυμες. Δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν και αυτό θέλω να το σεβαστούν όλοι. Αυτοί που πουλάνε τη σχέση τους – όποιος την πουλάει- να μιλάτε με αυτούς. Μια χαρά όμορφη κοπέλα είναι. Κι εσύ όμορφη είσαι. Κι ο καμεραμάν μια χαρά, χαμογελαστό παλικάρι», ανέφερε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share