Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Δεν παλεύεται ο άνθρωπος» - Το αιχμηρό μήνυμα του Άρη Σοϊλέδη για τον Τάκη Καραγκούνια

Έβγαλε το άχτι του

7 Φεβρουαρίου 2023 23:13
Survivor All Star: «Δεν παλεύεται ο άνθρωπος» - Το αιχμηρό μήνυμα του Άρη Σοϊλέδη για τον Τάκη Καραγκούνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αιχμηρή ανάρτηση έκανε ο Άρης Σοϊλέδης το βράδυ της Τρίτης 7/2 με αφορμή το νέο επεισόδιο του Survivor All Star.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκε στον άγριο καβγά του Τάκη Καραγκούνια με τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα την Ρία Κολοβού, η οποία συνομιλώντας μαζί του ξέσπασε σε κλάματα. (Δες εδώ το βίντεο)

Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε τον εν λόγω καβγά καθώς και ο ίδιος είχε βιώσει παρόμοια σκηνικά με τον Τάκη Καραγκούνια στον περσινό κύκλο του Survivor, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που τους είχαμε δει να έρχονται σε αντιπαράθεση.

«Όσο με το καλό και να τον έχετε πάρει τόσο καιρό, όπως έκανα και εγώ στην αρχή και να προσπαθείτε να τον ηρεμήσετε, ο χαρακτήρας του θα βγει αργά ή γρήγορα… Όλοι είχαμε πρόβλημα μαζί του όπως και οι φετινοί. Τουλάχιστον το βλέπετε πάλι και δεν ήμασταν εμείς οι τρελοί. Δεν παλεύεται ο άνθρωπος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Survivor All Star: «Δεν παλεύεται ο άνθρωπος» - Το αιχμηρό μήνυμα του Άρη Σοϊλέδη για τον Τάκη Καραγκούνια

Survivor All Star: "Με λες ρουφιάνο;..." - Μεγάλος καβγάς για τα "μαγειρέματα" του Τάκη Καραγκούνια

Με εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο (7/2) του Survivor All Star, αφού οι Μπλε μετά το χθεσινό συμβούλιο το έριξαν στον καβγά με αφορμή τα "μαγειρέματα" του Τάκη. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοί θα κερδίσουν την αποψινή ασυλία.

Οι παίκτες της μπλέ ομάδας, με το που γύρισαν στην καλύβα ξεκίνησαν την λεκτική "μάχη" με πρωταγωνίστρια της Στέλλα Ανδρεάδου, που μιλούσε στην Μελίνα Μεταξά και επέμενε λέγονταν οτι όταν της λένε ένα μυστικό το κρατάει δεν το λέει και οτι τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς.

«Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, την ρουφιανιά όμως», είπε αρχικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

Στην συνέχεια, μπήκε στην κουβέντα ο Τάκης Καραγκούνιας και της είπε «Για να καταλάνω εμένα λες ρουφιάνο;» και μέσα από την καλύβα ακούστηκε η φράση «Άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share