Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star: "Με έχεις προσβάλει πάρα πολλές φορές..." - "Μακελειό" στην παραλία των Μπλε

Ο κακός χαμός!

7 Φεβρουαρίου 2023 22:12
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star 7/2 στην ομάδα των Μπλε και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και την Ρία Κολοβού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Στέλλα θέλησε να λύσει ένα θέμα που είχε προκύψει με τη Μελίνα και στο μεταξύ μπήκε στην κουβέντα και ο Τάκης Καραγκούνιας, τον οποίο κατηγορούν λόγω των μεθοδεύσεων που κάνει στις ψηφοφορίες. Η ένταση έφτασε στα ύψη και ξέσπασε μεγάλος καυγάς.


«Με ρωτάς και μου λες γιατί δεν σου το είπα, αλλά ρουφιάνα δεν είμαι εγώ. Επειδή μου είπες γιατί δεν το είπα, ρουφιάνα δεν είμαι. Αν κάποιος έρθει να κου πει ένα μυστικό, δεν θα το πω… Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, την ρουφιανιά ναι… Δεν φοβάμαι τίποτα.» είπε η Στέλλα Ανδρεάδου απευθυνόμενη στην Μελίνα Μεταξά στο Survivor.

Εκεί επενέβη ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δηλαδή ρε Στέλλα όταν συζητάμε κάτι είναι μυστικό; Με βγάζεις φάουλ τώρα. Συγγνώμη με λες εμένα ρουφιάνο τώρα; Γιατί να της πεις μια συζήτηση που κάναμε οι δυο μας. Ο Τάκης φταίει για όλα, ο αποδιοπομπαίος τράγος…»

«Από το να το κάνεις έτσι μεθοδικά καλύτερα να τα ανοίξουμε όλα εδώ. Όλα τα κάνεις πονηρά, είσαι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ στρατηγική, σε ενδιαφέρει πολύ η εικόνα σου, είσαι διαφορετικός όταν είναι οι κάμερες. Με έχεις προσβάλει πάρα πολλές φορές από εχθές, δεν θα το ανεχτώ άλλο », πρόσθεσε η Ρία Κολοβού η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

Survivor All Star spoiler 7/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star spoiler: Τα πράγματα πάντοτε κρέμονται από μια κλωστή στο Survivor All Star, το οποίο καθημερινά μας επιφυλάσσει ανατροπές, γεμάτες από την ίντριγκα που δημιουργούν οι παίκτες, αλλά και τις εκπλήξεις που τους φέρνει η παραγωγή σε κάθε επεισόδιο.

Η εβδομάδα αυτή φτάνει, σιγά σιγά, στην κορύφωσή της, που δε θα είναι άλλη από το να μάθουν παίκτες και τηλεοπτικό κοινό ποιος είναι εκείνος, που θα μαζέψει τα πράγματά του και θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, για να διηγηθεί όσα πέρασε στη δεύτερη παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σώζοντας Παλαίστρο Χάρο και τον Κρις Σταμούλη να είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Για να φτάσουμε μέχρι εκείνο το σημείο, πρέπει πρώτα οι δύο ομάδες να περάσουν από το αγώνισμα της τρίτης ασυλίας, η οποία θα κρίνει το ποιοι παίκτες θα βρίσκονται τελικά στον τάκο. Προς το παρόν βλέπουμε τρεις Μαχητές και, πλέον, θα φανεί αν θα υπάρξει Διάσημος, ή όλοι οι παίκτες θα προέρχονται από την ίδια ομάδα.

Survivor All Star: Ο τέταρτος παίκτης που θα κριθεί από το κοινό

Η ασυλία αυτή, μάλιστα, θα συνοδεύεται κι από ένα εκπληκτικό έπαθλο φαγητού, που πρόκειται να δώσει μπόλικη ενέργεια στους παίκτες. Συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει ένα πιάτο καγιανά, που πρόκειται σίγουρα να αναζωογονήσει τους παίκτες της εν όψει της επόμενης αναμέτρησης, με έπαθλο και πάλι το φαγητό, προτού φτάσουμε στην αποχώρηση.

Η ομάδα, που μαθαίνουμε πως κερδίζει, είναι οι Μαχητές, άρα ένας Διάσημος πρέπει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να χρειαστεί να κριθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με την οριστική πληροφόρηση του Athensmagazine.gr, ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, με τον ζαχαροπλάστη εκ νέου να τα βρίσκει σκούρα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share