Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 7/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία και το έπαθλο φαγητού

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

7 Φεβρουαρίου 2023 21:15
Survivor All Star spoiler 7/2, ΟΡΙΣΤΙΚΟ -  Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία και το έπαθλο φαγητού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Οι εξελίξεις στο Survivor All Star μας φέρνουν καθημερινά αντιμέτωπους με αγωνιώδεις καταστάσεις, βλέποντας τους παίκτες να αντιμετωπίζουν περισσότερες κακουχίες από ποτέ, διεκδικώντας έστω και λίγη τροφή, μαζί με την απαραίτητη επιβίωση μέσα από την ψήφο του κοινού.

Η τρέχουσα εβδομάδα ξεκίνησε με τους Διάσημους να βρίσκονται και πάλι σε πλεονεκτική θέση. Αυτό ισχύει, βέβαια, γενικά για τη «μάχη» ανάμεσα στις δύο ομάδες και είναι ενδεικτικό, ότι η κόκκινη μετρά 13 νίκες σε 19 αναμετρήσεις με τους Μαχητές. Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι σύντομα προχωράμε στον 20ή συνολικά για φέτος αγώνα μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, η οποία πρόκειται να κρίνει το ποιος αν οι Μαχητές θα έχουν ξανά μόνο εκείνοι υποψήφιους προς αποχώρηση, ή θα έχουν παρέα και… έναν Διάσημο, δίπλα στον Κρις Σταμούλη, τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη στιγμή που αναμένονται νέες είσοδοι στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor All Star: Το σούπερ γεύμα και οι νικητές της τρίτης ασυλίας

Η ασυλία αυτή, μάλιστα, θα συνοδεύεται κι από ένα εκπληκτικό έπαθλο φαγητού, που πρόκειται να δώσει μπόλικη ενέργεια στους παίκτες. Συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει ένα πιάτο καγιανά, που πρόκειται σίγουρα να αναζωογονήσει τους παίκτες της εν όψει της επόμενης αναμέτρησης, με έπαθλο και πάλι το φαγητό, προτού φτάσουμε στην αποχώρηση.

Ποια ομάδα, όμως, θα τα καταφέρει; Σύμφωνα με την οριστική ενημέρωση του Athensmagazine.gr, οι Μαχητές επιτέλους παίρνουν ανάσα, μειώνουν σε 13-7 στο σύνολο και 2-1 για αυτή την εβδομάδα, απολαμβάνοντας τον καγιανά και στέλνοντας τους «Κόκκινους» στο συμβολυλιο με αποστολή να ψηφίσουν τον τέταρτο παίκτη, που θα τεθεί στην κρίση του κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share