Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 7/2: «Άφησε με! Δεν είσαι άνθρωπος…» - Σκληρό επεισόδιο ανάμεσα σε Ρία Κολοβού και Τάκη Καραγκούνια

Στα "μαχαίρια" οι Μπλε

7 Φεβρουαρίου 2023 17:47
Survivor All Star trailer 7/2: «Άφησε με! Δεν είσαι άνθρωπος…» - Σκληρό επεισόδιο ανάμεσα σε Ρία Κολοβού και Τάκη Καραγκούνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Φαίνεται πως οι σχέσεις των Μπλε βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και ο Τάκης Καραγκούνιας δεν παύει να πρωταγωνιστεί στις κόντρες που ξεσπούν.

Μετά τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο στο στόχαστρό του μπάινει η Ρία Κολοβού, την οποία αποκαλεί ψεύτρα. Τα αίματα δεν αργούν να ανάψουν με την Ρία να ξεσπά σε κλάματα και τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Survivor All Star: Το νέο κρίσιμο αγώνισμα

Μέσα σε όλα αυτά, ένα νέο σημαντικό αγώνισμα ασυλίας περιμένει τις δύο ομάδες, το τρίτο της εβδομάδας, με τους Μαχητές να μη θέλουν να χάσουν άλλη μια τέτοια σημαντική αναμέτρηση και αμφότερες τις πλευρές, σίγουρα, να δίνουν τα πάντα για να επικρατήσουν.

Survivor All Star: Πανδαιμόνιο στο Twitter μετά την υποψηφιότητα της Ρουμελιώτη - «Μαριαλένα πες αλεύρι…»

Το Survivor All Star συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους παίκτες να παλεύουν διαρκώς για την επιβίωσή τους, αν και φαίνεται πως οι Διάσημοι έχουν πάρει… το σκαλπ των Μαχητών, μετρώντας ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα αγωνίσματα αυτή την εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα, φυσικά, είναι πως οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση έρχονται από την μπλε ομάδα και όλες οι υποψηφιότητες έχουν πολύ ενδιαφέρον. Η τρίτη, που αναδείχθηκε, δίπλα σε Κρις Σταμούλη και Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μόλις βγήκε από την κάλπη έφερε… πανικό στο Twitter.

Survivor All Star: Η... τρέλα στο Twitter για την υποψηφιότητα της Μαριαλένας

Οι χρήστες του γνωστού κοινωνικού μέσου αναφέρθηκαν στην αγωνιστική της κατάσταση, θεωρώντας πως είναι πολύ κακή και δικαίως τέθηκε στην κρίση του κοινού. Πολλοί, δε, αναφέρθηκαν στον Τζέιμς Καφετζή, με τον οποίο είχαν εξαιρετικές σχέσεις στον τέταρτο κύκλο, έως την εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη, με τις αναρτήσεις να προκαλούν ήδη έντονο το ενδιαφέρον εν όψει της επερχόμενης διαδικασίας αποχώρησης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share