Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 7/2: Θα γίνει μεγάλη «μάχη» - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

7 Φεβρουαρίου 2023 14:42
Survivor All Star spoiler 7/2: Θα γίνει μεγάλη «μάχη» - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Τα πράγματα πάντοτε κρέμονται από μια κλωστή στο Survivor All Star, το οποίο καθημερινά μας επιφυλάσσει ανατροπές, γεμάτες από την ίντριγκα που δημιουργούν οι παίκτες, αλλά και τις εκπλήξεις που τους φέρνει η παραγωγή σε κάθε επεισόδιο.

Η εβδομάδα αυτή φτάνει, σιγά σιγά, στην κορύφωσή της, που δε θα είναι άλλη από το να μάθουν παίκτες και τηλεοπτικό κοινό ποιος είναι εκείνος, που θα μαζέψει τα πράγματά του και θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, για να διηγηθεί όσα πέρασε στη δεύτερη παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σώζοντας Παλαίστρο Χάρο και τον Κρις Σταμούλη να είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Για να φτάσουμε μέχρι εκείνο το σημείο, πρέπει πρώτα οι δύο ομάδες να περάσουν από το αγώνισμα της τρίτης ασυλίας, η οποία θα κρίνει το ποιοι παίκτες θα βρίσκονται τελικά στον τάκο. Προς το παρόν βλέπουμε τρεις Μαχητές και, πλέον, θα φανεί αν θα υπάρξει Διάσημος, ή όλοι οι παίκτες θα προέρχονται από την ίδια ομάδα.

Survivor All Star: Ο τέταρτος παίκτης που θα κριθεί από το κοινό

Η ασυλία αυτή, μάλιστα, θα συνοδεύεται κι από ένα εκπληκτικό έπαθλο φαγητού, που πρόκειται να δώσει μπόλικη ενέργεια στους παίκτες. Συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει ένα πιάτο καγιανά, που πρόκειται σίγουρα να αναζωογονήσει τους παίκτες της εν όψει της επόμενης αναμέτρησης, με έπαθλο και πάλι το φαγητό, προτού φτάσουμε στην αποχώρηση.

Η ομάδα, που μαθαίνουμε πως κερδίζει, είναι οι Μαχητές, άρα ένας Διάσημος πρέπει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να χρειαστεί να κριθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, με τον ζαχαροπλάστη εκ νέου να τα βρίσκει σκούρα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share