Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 7/2: Θα παραφουσκώσουν! Αυτό το λαχταριστό έπαθλο κερδίζουν οι νικητές της ασυλίας (Video)

Εκτός από την 3η ασυλία, υπάρχει και έπαθλο φαγητού για τη νικήτρια ομάδα

7 Φεβρουαρίου 2023 13:36
Survivor All Star spoiler 7/2: Θα παραφουσκώσουν! Αυτό το λαχταριστό έπαθλο κερδίζουν οι νικητές της ασυλίας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 7/2: Απόψε στο Survivor All Star έχουμε αγώνισμα για την 3η ασυλία και μαζί θα έχουμε και έπαθλο φαγητού. Ποιο θα είναι αυτό; Το ανακοίνωσαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά!

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις συνεχίζουν να είναι καταιγιστικές και το Survivor All Star έχει, μέχρι το τέλος του, να μας προσφέρει πολλές εκπλήξεις ακόμη, ειδικά στο κομμάτι των παικτών, που θα «εισβάλλουν» στο ριάλιτι επιβίωσης, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο αναστάτωση στις δύο παραλίες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για τι θα φάνε οι νικητές σήμερα στο Survivor All Star:

Survivor All Star: «Καταπέλτης» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για την παραγωγή -«Μας πέταξε γιατί δεν δίναμε...» (photo)

Survivor All Star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τα βάζει για ακόμα μια φορά με την παραγωγή αφήνοντας αιχμές ότι κρατούν όσους προσφέρουν στο ριάλιτι κομμάτι του. Παράλληλα, νέο ειδύλλιο φαίνεται να έχουμε στον Άγιο Δομίνικο καθώς «κρυφές» συναντήσεις κάνουν στο δάσος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την φρεσκοχωρισμένη Σταυρούλα.

Με αφορμή το ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ο «μισθοφόρος» έγραψε: «Μαριαλένα μου! Εγώ στα είχα πει για όλους και όλα! Δεν άκουγες… Μπόγδανε τα ίδια έκανες και σε μένα! Στο δέντρο μου έλεγες δεν θα σε ψηφίσω και την άλλη μέρα με ψήφισες. Ο καθένας εκεί είναι για πάρτη του. Αν παρατηρήσετε οι καλοί παίκτες όταν κερδίζουν, όλα καλά, όταν χάνουν, όλο προβλήματα. Έρχονται κι άλλα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τους υποψήφιους προς αποχώρηση:

«Τώρα που βγήκε η Μαριαλένα (που είναι παλτό) απέναντι στον Χάρο και στον Κρις (που είναι αδιάφοροι), θα πετάξουν αυτή τη φορά σίγουρα αδύναμο στο κοινό για να κρατήσουν τη Μαριαλένα γιατί έχει ζουμάκι τώρα με τον Βασάλο. Όπως αν θυμάστε καλά, έγινε με την Ευρυδίκη και την Καρολίνα που είχαν ζουμάκι με τον Μάριο»..

Στο τέλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έβγαλε το δικό του συμπέρασμα: «Άρα που καταλήγουμε; Ότι η παραγωγούλα μας πέταξε κι εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από το ζυμάρι, γιατί δεν δίναμε ριάλιτι. Και εμείς περάσαμε ως παλτά».

«Καταπέλτης» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για την παραγωγή του Survivor All Star

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share