Σάββατο, 01 Απριλίου 2023

Survivor All Star: Πανικός μετά την αποβολή! Αυτές είναι οι σχέσεις της Ασημίνας με τη Δαλάκα

Τη ίδια στιγμή περιμένουν αν θα επιστρέψουν στο ριάλιτι

7 Φεβρουαρίου 2023 12:00
Survivor All Star: Πανικός μετά την αποβολή! Αυτές είναι οι σχέσεις της Ασημίνας με τη Δαλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Survivor All Star τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα να αποβάλλονται από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά την κατάστασή τους να μην είναι σαφής, ως προς το αν θα επιστρέψουν ή όχι στην Ελλάδα.

Βρίσκονται στο ξενοδοχείο που πηγαίνουν οι παίκτες μετά την αποχώρηση τους και δεν έχουν καμία επαφή με την οικογένεια τους ή τα social media. Άνθρωπος της παραγωγής μεταφέρει σε γονείς και συντρόφους την κατάσταση τους, αφού και εκείνοι είναι αναστατωμένοι μετά το συμβάν.

Survivor All Star: Το κρίσιμο ραντεβού και οι σχέσεις των κοριτσιών

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Πρωινό μας οι δυο κοπέλες περιμένουν να βγει απόφαση για τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής, καθώς υπάρχουν σκέψεις όπως έγινε γνωστό να επιστρέψουν στο παιχνίδι και αυτό γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία πως χρησιμοποιήσαν το κινητό.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η παραγωγή ρώτησε ορισμένους παίκτες αν θα δεχθούν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι Δαλάκα - Ασημίνα, ωστόσο το αρνήθηκαν, αφού δεν το θεωρούν δίκαιο. Οι έρευνες λοιπόν συνεχίζονται στον Άγιο Δομίνικο έτσι ώστε να βρεθούν σίγουρες αποδείξεις για το τι συμβαίνει και την Πέμπτη θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού που θα οριστικοποιηθεί πως θα κινηθούν.

Μυστήριο επίσης επικρατεί με τις σχέσεις που έχουν πλέον Ασημίνα και Κατερίνα μετά το συμβάν, καθώς μην ξεχνάμε πως η δεύτερη με το που ξεκίνησαν οι παίκτες ουρλιάζοντας να φεύγουν από το συμβούλιο ξεφτιλίζοντας την πρώτη, αποχώρησε και εκείνη χωρίς να την υποστηρίζει.

Άγνωστο επίσης παραμένει αν θα ακολουθήσουν την ίδια γραμμή, δηλαδή να πείσουν παραγωγή και Ατζούν πως δεν χρησιμοποίησαν το κινητό!

Όπως και να έχει σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η απόφαση που θα παρθεί, γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να γυρίσουν ή να μπουν ξανά στους στίβους μάχης. Και τα δύο ωστόσο θα φέρουν πολλές εντάσεις.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share