Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Πανδαιμόνιο στο Twitter μετά την υποψηφιότητα της Ρουμελιώτη - «Μαριαλένα πες αλεύρι…»

Κανονικός... χαμός μόλις βγήκε από την κάλπη

7 Φεβρουαρίου 2023 08:14
Survivor All Star: Πανδαιμόνιο στο Twitter μετά την υποψηφιότητα της Ρουμελιώτη - «Μαριαλένα πες αλεύρι…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους παίκτες να παλεύουν διαρκώς για την επιβίωσή τους, αν και φαίνεται πως οι Διάσημοι έχουν πάρει… το σκαλπ των Μαχητών, μετρώντας ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα αγωνίσματα αυτή την εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα, φυσικά, είναι πως οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση έρχονται από την μπλε ομάδα και όλες οι υποψηφιότητες έχουν πολύ ενδιαφέρον. Η τρίτη, που αναδείχθηκε, δίπλα σε Κρις Σταμούλη και Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μόλις βγήκε από την κάλπη έφερε… πανικό στο Twitter.

Survivor All Star: Η... τρέλα στο Twitter για την υποψηφιότητα της Μαριαλένας

Οι χρήστες του γνωστού κοινωνικού μέσου αναφέρθηκαν στην αγωνιστική της κατάσταση, θεωρώντας πως είναι πολύ κακή και δικαίως τέθηκε στην κρίση του κοινού. Πολλοί, δε, αναφέρθηκαν στον Τζέιμς Καφετζή, με τον οποίο είχαν εξαιρετικές σχέσεις στον τέταρτο κύκλο, έως την εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη, με τις αναρτήσεις να προκαλούν ήδη έντονο το ενδιαφέρον εν όψει της επερχόμενης διαδικασίας αποχώρησης.

Suvivor All Star: «Καρφιά» από Κρις Σταμούλη - «Έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το μαγείρεμα ψήφων»

Survivor All Star: Ο Κρις Σταμούλης, μίλησε ανοικτά για ψηφοφορίες με μαγειρέματα, καθώς όπως αποκάλυψε κάποιοι τον ενημέρωσαν πριν το Συμβούλιο ότι εκείνος θα είναι πρώτος στην κάλπη.

Βολές Μαρτίκα

Τα βέλη του προς τους παίκτες της Μπλε ομάδας έστρεψε για ακόμα μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, χαρακτηρίζοντάς τους «ηλίθιους».

Ειδικότερα ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share