Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Η κρυφή κάμερα νυχτερινής λήψης έπιασε την Μαριαλένα με τον Γκότση να...

Τελικά επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα του Αναγνωστόπουλου!

6 Φεβρουαρίου 2023 21:48
Survivor All Star: Η κρυφή κάμερα νυχτερινής λήψης έπιασε την Μαριαλένα με τον Γκότση να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star ξεκίνησε και από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν και τα ευτράπελα. Όλα ξεκίνησαν από το παράνομο ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα και συνέχισε με την παράβαση του κανόνα της επικοινωνίας της Κατερίνας Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σειρά έχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος που κατηγορήθηκε πως έτρωγε κρυφά από τις προμήθειες. Οι Μαχητές κλαίγονται στις κάμερες πως πεινάνε επειδή χάνουν και πίσω από τις κάμερες κάποιοι τουλάχιστον από αυτούς τρώνε.

Από το πρώτο λεπτό είδαμε να αποχωρούν δύο παίκτες από την καλύβα και οι φήμες αρχίζουν επαληθεύονται.

Οι παίκτες που έφυγαν στο δάσος του Survivor All Star

Με το που ξεκίνησε το αποψινό (6/2) επεισόδιο είδαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να σηκώνεται και να φεύγει από την καλύβα των Μαχητών, που μπορεί να πήγαινε... και από την άλλη άρχιζε να απομακρύνεται και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με περίεργες και αθόρυβες κινήσεις.

Βέβαια, λίγο πριν είδαμε τους Μπλέ να μιλούν για την ψηφοφορία τους χθεσινού συμβουλίου, που βγήκε ο Κρις Σταμούλης υποψήφιος!

«Έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το μαγείρεμα των ψήφων, ενώ έφερα δύο νίκες στην ομάδα μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυπερίμενα εγώ. Πριν από το συμβούλιο με είχαν πιάσει και μου είχαν πει οτι ο Σώζων θα βγεί και μετά μου είπαν οτι θα ψηφιστώ εγω», είπε ο Κρίς Σταμούλης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share