Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star - Τριαντάφυλλος κατά Κόρομι: «Ο ύπουλος Ούγγρος, ξέχασες τις που@@ιές και τα...»

«Καρφιά» εναντίον του από τον τραγουδιστή

6 Φεβρουαρίου 2023 15:56
Survivor All Star - Τριαντάφυλλος κατά Κόρομι: «Ο ύπουλος Ούγγρος, ξέχασες τις που@@ιές και τα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε κατά του Γιώργου Κόρομι που βρίσκεται στο Survivor All Star, ο Τριαντάφυλλος μέσα από αναρτήσεις του, χαρακτηρίζοντάς τον «ύπουλο Ούγγρο».

«Σάκη μου πολλή παρέα κάνεις με τον οδοντογλυφίδα και ξεχνάς τι περάσαμε και ξεχνάς τον λαό που σου έδωσε τη νίκη του 2021 και ξεχνάς αδερφάκι μου εγώ είμαι εδώ για σένα ότι και να κάνεις είμαι πιστός μάγκα μου. Μάλιστα ο τραγουδιστής τόνισε ξανά στην κάμερα πως δεν θα πάει στο reality ακόμη κι αν του δώσουν 100.000 ευρώ.

Μάλλον ξέχασες τις βρισιές τις που…ες και τα μαχαιρώματα πίσω από την πλάτη των αμίγκος και το μίσος που είχαν για εμάς. Εγώ συνεχίζω να σε στηρίζω, θυμήσου μην πουλήσεις τον κόσμο που μας έβγαλαν νικητές.

Τριαντάφυλλος κατά Κόρομι ανάρτηση

Πρόσεχε τον ύπουλο αδερφέ, τον Ούγγρο τον ύπουλο, τέτοιοι οδοντογλυφίδες σπανίζουν. Γι’ αυτό τα λέω και είμαι σίγουρος πως θα το δεις και στη συνέχεια. Πρόσεχε τον ύπουλο Σάκη μου».

Τριαντάφυλλος κατά Κόρομι ανάρτηση Survivor All Star

Survivor All Star: «Το συζητήσαμε όλοι μας…» - Έβγαλε στην φόρα το παρασκήνιο με την παραγωγή η Καρολίνα Καλύβα

Η Καρολίνα Καλύβα μίλησε στις κάμερες για το Survivor All Star κι έβγαλε στην φόρα ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το τι συμφώνησαν οι παίκτες με την παραγωγή, προτού ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν με καταιγιστικό τρόπο τις τελευταίες μέρες στο Survivor All Star, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτα από όσα έκανε και είπε η ίδια κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Survivor All Star: Οι δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα

Για την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου και για τα όσα υποστήριξε στο αερόδρομιο κατά την άφιξή του, η Καρολίνα είπε: «Εύχομαι να είναι καλά ο Κώστας. Δεν ξέρω τι του συμβαίνει. Δεν συνάδει. Δεν ξέρω αν έχει θυμό μέσα του.

Δεν θα άλλαζα τίποτα με ό,τι έχει να κάνει με μένα και ό,τι έζησα σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα υπήρχε πρώτη συμφωνία πριν φύγουμε από τα γραφεία, όλη η οικογένεια των Survivors συμφώνησαν σε αυτή τη συνθήκη διά του στόματος, το ζητήσαμε όλοι μας (σ.σ να μην υπάρχουν κινητά).

ύχομαι τα κορίτσια να μπούνε και να είναι σωστές αυτή τη φορά. Ο Μπάρτζης δεν έφαγε όλη μέρα, δεν έβαλε μπουκιά στο στόμα του, έτρεμε όλη μέρα. Πολύ δύσκολη η θέση του. Ο Μπο ήταν στεναχωρημένος. Θα ρθει και η ώρα που θα ανταμώσουμε και θα λυτρωθούμε με τον Μπο.

Δεν τα χω δείξει κάπως τα συναισθήματά μου για τον Μάριο Πρίαμο;» κατέληξε, λέγοντας, η Καρολίνα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share