Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Βόμβα» από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - «Οι Μπλε τρώνε μην αγχώνεστε!» (photo)

Η πρόταση ποινών του Ατζούν για Δαλάκα-Ασημίνα

6 Φεβρουαρίου 2023 09:57
Survivor All Star: «Βόμβα» από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - «Οι Μπλε τρώνε μην αγχώνεστε!» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε δίχως να πει κουβέντα και από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ξεκίνησε τις αποκαλύψεις σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης.

Να σας θυμίσουμε ότι μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, έκανε μια δημοσίευση στο Twitter, στην οποία και κάνει λόγο για την επίσκεψη του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες και παραμένουν στο νησί, παρά το γεγονός ότι αποβλήθηκαν από το ριάλιτι, λόγω του ότι καταπάτησαν τους κανόνες που αφορούσαν την επικοινωνία.

O Kώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε αναλυτικά στο Twitter: "Ο Ατζουν δεν θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα η Τρίτη & θα μιλήσει με τα κορίτσια & όχι μόνο… Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δεν το δέχτηκε & πολυ πιθανό να θελει να τους αλλάξει την γνώμη...".

Στο τελευταίο επεισόδιο του survivor all star, οι Μπλε ψήφισαν προς αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη.

"Οι Μπλε τρώνε, μην αγχώνεστε" έγραψε στο Twitter o Κώστας Αναγνωστόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι Μαχητές τρώνε παρά τα έπαθλα που χάνουν.

Survivor All Star spoiler 6/2: Θα γίνει… της κολάσεως στην ψηφοφορία! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star spoiler: Η νέα εβδομάδα του Survivor All Star έχει έρθει γεμάτη εξελίξεις για τους παίκτες στις δύο παραλίες, οι οποίοι δίνουν κάθε μέρα τον υπέρ πάντων αγώνα τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν έστω και μια εβδομάδα ακόμη στο νησί, ελπίζοντας να φτάσουν όλο και πιο κοντά στο στόχο της τελικής επικράτησης.

Σε κάθε επεισόδιο διαπιστώνουμε, ότι τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν παίκτη, αν και η αλήθεια είναι πως είναι συγκεκριμένοι εκείνοι, που μπαίνουν στο στόχαστρο κάθε εβδομάδα. Αυτό διαπιστώθηκε στο τελευταίο επεισόδιο, με τον Κρις Σταμούλη να βρίσκεται ξανά στην κρίση του κοινού από επιλογή της ομάδας του, αν και παραδέχθηκε πως θα έκανε το ίδιο στη θέση των συμπαικτών του.

Πολλά είναι, βέβαια, αυτά που πρόκειται να δουν τα μάτια μας το επόμενο χρονικό διάστημα. Για αυτό, άλλωστε, μας προμήνυσαν στο νέο trailer οι Μαρτίκας και Ασημακόπουλος, οι οποίοι έχουν βάλει… στο μάτι τον Ηλία Γκότση και είναι βέβαιο, ότι θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις, καθώς ο νικητής του δεύτερου κύκλου δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Survivor All Star: Ο δεύτερος παίκτης που βγαίνει από την κάλπη

Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο μελλοντικό έργο, υπάρχει πρωτίστως ένα αγώνισμα ασυλίας, που θα κρίνει πολλά στις δύο παραλίες. Στο συμβούλιο, δε, είναι βέβαιο πως θα σημειωθούν εντάσεις εκ νέου και, στο τέλος, θα υπάρξει ένας δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι είναι αυτοί, που επικρατούν σε αυτό το αγώνισμα για ακόμη μια φορά, με αποτέλεσμα η μπλε ομάδα να χρειαστεί να ψηφίσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine,gr, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος θα αναδειχθεί μέσα από την κάλπη και σύντομα, μάλιστα, θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε και για τον τρίτο υποψήφιο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share