Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Καρφιά» από Σταυρούλα Χρυσαειδή - «Ο κόσμος έβλεπε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο...»

Τι δήλωσε για τον μισθοφόρο;

5 Φεβρουαρίου 2023 22:20
Survivor All Star: «Καρφιά» από Σταυρούλα Χρυσαειδή - «Ο κόσμος έβλεπε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχολίασε την κακή αγωνιστική εικόνα του Κώστα Αναγνωστόπουλου που αποχώρησε από το παιχνίδι, λέγοντας πως ο κόσμος τον έβλεπε και πετώντας τα «καρφιά» της.

Δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν οι παίκτες του Survivor All Star ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Όπως είναι λογικό το θέμα συζητήθηκε αρκετά μεταξύ των μελών των δύο ομάδων. Χαρακτηριστική είναι μια συζήτηση στην «κόκκινη» μεταξύ της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Μάριου - Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Δεν το περίμεναν σχεδόν όλοι αυτό το δεδομένο, οκέι συμβαίνει. Δεν απέδωσε αγωνιστικά καθόλου», είπε ο Μάριος για τον «πειρατή».

«Νομίζω ότι και ο κόσμος τον έβλεπε αλλιώς το ΄17 που ήταν καλός παίκτης και τον περίμενες αντάξιο», σχολίασε η Σταυρούλα.

«Έχουν περάσει και έξι χρόνια», της είπε ο Μάριος με τη Σταυρούλα να απαντά ότι «Εννοείται και άμα δεν συντηρείσαι με λίγη γυμναστική ή οτιδήποτε...»

Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τους Μπλε είπε ότι οι παίκτες του '17 τα έχουν βρει... σκούρα στο Survivor All Star. «Η χρονιά η φετινή είναι απρόβλεπτη. Η Ευρυδίκη ήταν η δεύτερη αποχώρηση... ο Κώστας η τέταρτη αποχώρηση. Δεν μας έχει πάει καλά εμάς του 17».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης είπε ότι ο Κώστας έπεσε σε μια παγίδα που μπορεί να είχε στήσει ίδιος με την υποομάδα του για να τον ψηφίσουν και να αποχωρήσει ο Κρις.

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (5/2)

Το σερί των Διασήμων όπως αναφέρουν τα spoiler δεν θα σπάσει ούτε σήμερα καθώς το έπαθλο της ασυλίας θα πάει ξανά στην κόκκινη καλύβα. Έτσι οι μπλε πρέπει να αποφασίσουν για άλλη μια φορά ποιος συμπαίκτης τους θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share