Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Βόμβα» από Κώστα Αναγνωστόπουλο - Αποκάλυψε την ποινή που πρότεινε ο Ατζούν για Ασημίνα – Δαλάκα

Η ανάρτηση «φωτιά»

5 Φεβρουαρίου 2023 18:38
Survivor All Star: «Βόμβα» από Κώστα Αναγνωστόπουλο - Αποκάλυψε την ποινή που πρότεινε ο Ατζούν για Ασημίνα – Δαλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά την συμμετοχή του στο Survivor All Star. Ο παίκτης, που αποχώρησε ενοχλημένος από το ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψε τον λόγο που η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι η Κατερίνα Δαλάκα παραμένουν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και την ποινή που πρότεινε ο παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Ο Ατζούν δε θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη.

Αυτά, τα υπόλοιπα από την άλλη εβδομάδα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Με την ευκαιρία, με αυτή την τραγουδίστρια έχει σχέση ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

αποκάλυψη Αναγνωστόπουλου για ποινή Δαλάκα και Ασημίνας

Survivor All Star: «Πηγαίνετε εσείς στο τσίρκο…» - Γλέντησε ριάλιτι και παραγωγή ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από το Survivor All Star και από την πρώτη στιγμή είχε… ορέξεις να τα βάλει με το ριάλιτι και την παραγωγή, συνεχίζοντας και στις πρώτες του δηλώσεις σε όσα έλεγε περί τσίρκου.

Ο «πειρατής» επέστρεψε χθες (4/2) στην Ελλάδα, με τους φίλους του να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο φορώντας αποκριάτικες μάσκες, ενώ ο ίδιος παρά τους κανονισμούς που δεν επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, είπε κάποια λόγια με τους άνδρες της παραγωγής να τον απομακρύνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Survivor All Star: Οι νέες «αιχμηρές» δηλώσεις του «πειρατή»

«Καλώς σας βρήκα. Δε μίλησα γιατί ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, ήμουν κουρασμένος, νύσταζα. Τους συμπαίκτες μου τους είχα χαιρετήσει νωρίτερα. Το τσίρκο δε σας αρέσει; Δεν πάτε; Εμένα δε μου αρέσει με τα ζώα κτλ, οπότε… Ξέρω πολλά. Θα δούμε. Θα βγω στον ΣΚΑΪ να μιλήσω αφού το λέει το συμβόλαιο» ήταν όσα είπε στους δημοσιογράφους κατά της άφιξή του στο αεροδρόμιο σύμφωνα με το βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή «Open Weekend».

Λίγη ώρα αργότερα, ο μισθοφόρος προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση προμηνύοντας κάποιες αποκαλύψεις που σκοπεύει να κάνει σήμερα (5/2) για τους λόγους που η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχουν επιστρέψει ακόμα παρότι έχουν αποβληθεί από το παιχνίδι εδώ και μέρες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share