Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 5/2: Γης Μαδιάμ στο συμβούλιο! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

5 Φεβρουαρίου 2023 16:04
Survivor All Star spoiler 5/2: Γης Μαδιάμ στο συμβούλιο! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Μια νέα εβδομάδα ξεκινά στο Survivor All Star, με τους παίκτες να μπαίνουν έτοιμοι για μεγάλη «μάχη», προκειμένου να κερδίσουν την επιβίωσή τους στο νησί, βλέποντας και από την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, που βέβαια είχε… τα δικά του να πει, ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Η Κυριακή (5/2) έχει έρθει, λοιπόν, για την αρχή του κύκλου αυτής της εβδομάδας, για την οποία τόσο ανυπομονούν οι οπαδοί του ριάλιτι επιβίωσης. Με αυτό τον τρόπο, οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα μπουν στο στίβο μάχης, ώστε να δώσουν ένα μεγάλο αγώνα με κύριο χαρακτηριστικό το υδάτινο στοιχείο, έχοντας ως δεδομένο πως τίποτα δε θα τους χαριστεί.

Το έπαθλο ασυλίας και φαγητού, με το οποίο πάντοτε ξεκινά η εβδομάδα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως οι νικητές θα απολαύσουν ένα λαχταριστό μουσακά. Κρίσιμη, βέβαια, είναι και η κατάκτηση της ασυλίας, ώστε να λείψουν οι γκρίνιες, με την ηττημένη ομάδα σίγουρα να βλέπει να έρχονται κλυδωνισμοί.

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο, σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να γίνει… σούσουρο, με το trailer να μας προειδοποιεί μέσα από τον καβγά του Τάκη Καραγκούνια και του Νίκου Μπάρτζη, για να καλέσει ο Γιώργος Λιανός εν συνεχεία τους ηττημένους να ψηφίσουν.

Ποιος, όμως, θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, νικητές αφενός θα είναι οι Διάσημοι και ο παίκτης, που θα βγει από την κάλπη υποψήφιος, είναι ο Κρις Σταμούλης, ερχόμενος εκ νέου στη δύσκολη θέση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share