Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Τον Μάριο τον ερωτεύτηκα από...» - Η αποκάλυψη της Καρολίνας για την Ελευθερία Ελευθερίου και η ειρωνική κίνηση στον Μπο

Το μήνυμα που έστειλε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

5 Φεβρουαρίου 2023 15:59
Survivor All Star: «Τον Μάριο τον ερωτεύτηκα από...» - Η αποκάλυψη της Καρολίνας για την Ελευθερία Ελευθερίου και η ειρωνική κίνηση στον Μπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΙ, βρέθηκε σήμερα 5/2 η Καρολίνα Καλύβα μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star. H είσοδος της ωστόσο στο πλατό ήταν κάπως ειρωνική, καθώς μπήκε χορεύοντας με τραγούδι του Μπο. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για τον έρωτά της με τον Μάριο Πρίαμο και αποκάλυψε τι συνέβη με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, η Καρολίνα έκανε είσοδο με το νέο τραγούδι του πρώην συντρόφου της σε συνεργασία με τον Χρήστο Δάντη. Μάλιστα, όχι μόνο το χόρευε αλλά και το τραγουδούσε. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η φαρμακερή απάντηση του Μπο στην Καρολίνα Καλύβα.

Survivor All Star: Το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στην Ελευθερία Ελευθερίου

Στην συνέχεια αφού κάθισε στο τραπέζι με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της, η Καρολίνα μίλησε για όλο το περιστατικό με τον Μάριο Πρίαμο, αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε από τα social media. Επίσης, δεν δίστασε να αποκαλύψει το μήνυμα που έστειλε στην Ελευθερία Ελευθερίου.

«Πέρασα εκπληκτικά στο Survivor. Τον Μάριο τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, από τη στιγμή που τον συνάντησα στα γραφεία. Δεν ήταν άβολο. Στη διαχείρισή του θα έλεγα ότι ήταν ανήσυχο. Ανησυχούσα για το ότι πρέπει να το μάθει ο Μπο και ήξερα ότι αυτό δε γίνεται να συμβεί…

Δέχτηκα σκληρή κριτική στα social media. Αλλά, εντάξει μπήκα στα σπίτια τους με κάποιο τρόπο, οπότε κάπως το καταλαβαίνω. Αυτό που είπα είναι ότι δε με αφορά η σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου γιατί είναι δικό του θέμα. Την Ελευθερία την προπονούσα και εύχομαι να την προπονήσω και στο μέλλον. Της έστειλα ένα μήνυμα, απαντήθηκε αλλά, δε τα καταφέραμε. Δε πειράζει, δεν είναι ώρα ακόμα» είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Τι απέγιναν τα πράγματα της Καρολίνας Καλύβα από το σπίτι του Μπο

Ο Bo μιλώντας στην κάμερα της «Super Κατερίνα» επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε μήνυμα από την Καρολίνα, ενώ αποκάλυψε που πήγε τα πράγματα της.

«Καλά είπε η Καρολίνα, εννοείται ότι δεν θα τη σκοτώσω, με ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Όντως η κοπέλα μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω όλο αυτό το πράγμα το είδαμε παρέα με όλη την Ελλάδα το συμβάν. Καθένας κρίνεται για τις πράξεις του. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση. Τη σχέση αυτή δεν την κοινοποίησα εγώ ποτέ. Αυτή κοινοποιήθηκε από δικά της stories που έκανα εγώ repost. Και μετά βγήκαν οι φίλες της και το ανακοίνωσαν, η Σοφιάννα και η Παυλίνα. Κι εγώ απλά το επιβεβαίωσα», δήλωσε.

«Τι να πω στον Μάριο; Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις. Ήταν μεν ένα πράγμα ωραίο δυνατό που είχε προοπτικές στα δικά μου μάτια, αλλά από εκεί και πέρα ήταν κάτι που κράτησε έναν μήνα. Οπότε δεν είναι κάτι που θα με στιγματίσει; Δεν με απασχολεί εμένα πλέον τι κάνει η Καρολίνα και ο Μάριος. Δεν μπορώ να αξιολογήσω πιο ήταν το πιο βαρύ γιατί και τα δύο είναι άσχημα. Ήταν και οι δύο στη ζωή μου, ο ένας ερωτικά, ο άλλος φιλικά. Πιο πολύ σε πειράζει λόγω της ανθρώπινης σχέσης. Έχουμε μιλήσει με την Ελευθερία Ελευθερίου. Το αποκλείω να πάω στο Survivor All Star», είπε στη συνέχεια.

Όσον αφορά τα πράγματα της Καρολίνας που βρισκόντουσαν στο σπίτι του: «Τα πράγματά της ήρθε και τα πήρε η μητέρα της με τον αδελφό της. Ήπιαμε και ένα καφέ»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share