Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 5/2: «Βόμβα» με επιστροφή Ασημίνας και Δαλάκα στο Survivor All Star! Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Ατζούν

Τεράστια ανατροπή! Πώς θα δικαιολογηθεί η παραγωγή;

5 Φεβρουαρίου 2023 12:20
Survivor All Star spoiler 5/2: «Βόμβα» με επιστροφή Ασημίνας και Δαλάκα στο Survivor All Star! Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Ατζούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Μια τεράστια ανατροπή ετοιμάζεται στο Survivor All Star, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να αποβάλλονται μεν από το παιχνίδι, αλλά τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή του να μην έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Οι δύο αθλήτριες, μετά από καταγγελίες του Νίκου Μπάρτζη, διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβεί τους όρους του παιχνιδιού καθώς βρέθηκαν με κινητό τηλέφωνο και έτσι αποβλήθηκαν. Οι δυο τους, ωστόσο, δε θέλουν να επιστρέψουν στην Αθήνα και, κάπως έτσι, έχει έρθει η στιγμή των αποφάσεων, με τα δύο κορίτσια να συναντώνται με τον Τούρκο παραγωγό, για να συζητήσουν.

Survivor All Star: Έτσι θα δικαιολογηθεί η επιστροφή των κοριτσιών

Το πιο πιθανό, σύμφωνα με το Open Weekend, είναι οι δύο πλευρές να συζητήσουν την πιθανότητα επιστροφής της Κατερίνας και της Ασημίνας στο παιχνίδι παρά την παράβασή τους.

Όπως μάλιστα ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, εκείνο που δείχνει να έχει προβληματίσει την παραγωγή είναι το γεγονός ότι δεν αποδεικνύεται ότι κάποια από τις δύο χρησιμοποίησε το κινητό, ενώ σε ό,τι αφορά το τσιγάρο που φέρεται να κρατούσε η Κατερίνα Δαλάκα, δεν είναι συνθήκη που υποδεικνύει παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Κάπως έτσι λοιπόν και παίρνοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι πρόκειται για δύο πολύ καλές παίκτριες, δεν αποκλείεται να ξαναδούμε Δαλάκα και Χατζηανδρέου μέσα στο παιχνίδι. Είναι άλλωστε πολύ ύποπτο το γεγονός ότι δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα και δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τα κινητά τους τηλέφωνα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν σκέψεις από την παραγωγή για την επιστροφή τους στο παιχνίδι.

Survivor All Star: «Πόσο στόκοι...» - Σούσουρο με τη συνομιλία Δάντη και Ασημίνας μετά την αποβολή της

Σούσουρο επικράτησε τις τελευταίες μέρες στο Survivor All Star εξαιτίας και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία... πιάστηκε με κινητό και αποβλήθηκε από το ριάλιτι.

Εδώ και μερικές ημέρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια υποτιθέμενη συνομιλία ανάμεσα στον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου από το «και καλά» κινητό που έπιασε στα χέρια της και είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το Survivor All Star.

Την εν λόγω συνομιλία τρολ, σχολίασε η εκπομπή Open Weekend, με την Ελένη Τσολάκη να ξεσπάει σε γέλια πριν την προβάλλουν στον αέρα του OPEN.

Χ.Δ: «Μωρό, τι γίνεται; Τι χαϊβάνι είναι αυτός ο Μπάρτζης; Αν αυτός είναι All Star, εγώ είμαι ο Ατζούν.

Α.Χ: «Έλα δαντελένιε μου! Ότι και αν σου πως λίγο είναι. Μυρωδιάς μεγάλος. Υπάρχουν βέβαια και χειρότεροι. Βλέπω καπνούς από την αντίπαλι παραλία. Θα καούν μόνοι τους αυτοί.

Χ.Δ: Τι εννοείς;

Α.Χ: Καίγονται παιδί μου. Βρωμάει καμένο. Εκτός αν κάνουν μπάρμπεκιου τα λαμώγια και δεν μας κάλεσαν».

Χ.Δ: Τι μπάρμπεκιου καλό μου! Φωτιά θα πήραν σίγουρα. Με Βασάλο και Γκότση στο τιμ είναι ικανοί να πετάνε ξύλα να την σβήσουν.

Α.Χ: Εντάξει πόσο στόκοι πια.

Survivor All Star: Η αντίδραση του Δάντη

Γι' αυτό, λοιπόν, ο τραγουδιστής αποφάσισε να πάρει θέση μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, το μεσημέρι του Σαββάτου 4/2, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για όλα τα παραπάνω.

Υποστήριξε, λοιπόν, πως δεν επικοινώνησε καθόλου με την 23χρονη σύντροφό του και το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά της, ενώ εξήγησε ποια είναι και η κατάσταση σχετικά με το ραντεβού με τον δικηγόρο του που έχει διαρρεύσει.

«Πάμε πάλι. Με αφορμή κάποια υποτιθέμενη συνομιλία μου με την Ασημίνα, η οποία περιφέρεται από σελίδα σε σελίδα, έχω να δηλώσω τα εξής. Ουδέποτε επικοινώνησε η Ασημίνα μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο φυσικά από τις 4 Ιανουαρίου και μετά.

Μάλιστα, προτίθεμαι και εγώ και η οικογένειά της να "ανοίξουμε" οποιαδήποτε τηλεφωνική γραμμή έχουμε στην κατοχή μας σε όποιον ιθύνοντα το ζητήσει. Η εν λόγω συνομιλία είναι τρολιά. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ασυναρτησίες που διαβάζω πως θα κινηθώ νομικά κτλ, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Άλλωστε δεν είμαι πληρεξούσιος της Ασημίνας», είπε χαρακτηριστικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share