Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 5/2: Γίνεται «σφαγή»! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας και επάθλου

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

5 Φεβρουαρίου 2023 08:51
Survivor All Star spoiler 5/2: Γίνεται «σφαγή»! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας και επάθλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star έρχεται και πάλι σήμερα (5/2) στις οθόνες μας σε μια συγκυρία, που ίσως… επιτάσσει την ανάγκη να το παρακολουθήσουμε, με χιόνια έξω, κουβέρτα και… άραγμα στο σπίτι, μαζί με ένα νέο επεισόδιο με «καταιγιστικές» εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Έχει αποδειχθεί πολλές φορές, άλλωστε, και στον φετινό κύκλο, ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών. Κάθε επεισόδιο μας επιφυλάσσει πολλά και το τελευταίο υπήρξε ιδιαίτερα αγωνιώδες, αναδεικνύοντας τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ως τον παίκτη, που έπρεπε να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Η ζωή, όμως, συνεχίζεται και η καθημερινότητα έχει αρχίσει να καταβάλλει τους πεινασμένους παίκτες, με αποτέλεσμα φυσικά οι εντάσεις να μη λείπουν. Μια χαρακτηριστική περίπτωση, άλλωστε, είναι αυτή με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια στο νέο επεισόδιο, όπου τον βλέπουμε να φέρνει το χάος, τόσο στην παραλία της ομάδας του όσο και στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει ασυλία και έπαθλο

Για να φτάσουμε μέχρι εκεί, ωστόσο, υπάρχει κι ένα αγώνισμα ασυλίας για τις δύο ομάδες, με έπαθλο παράλληλα το φαγητό. Οι Μαχητές θα ήθελαν σίγουρα να σταματήσουν τη συνήθεια των Διασήμων να κερδίζουν τέτοιες «μάχες», σε ένα στίβο μάχης με δύσκολα εμπόδια και κύριο χαρακτηριστικό το υδάτινο στοιχείο.

Ποια ομάδα, λοιπόν, θα τα καταφέρει; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο αγώνας θα είναι πολύ οριακός, αλλά οι Διάσημοι θα βάλουν στο τσεπάκι την πρώτη νίκη της εβδομάδας, αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους για ακόμη μια φορά να ψηφίσουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share