Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star trailer 5/2: «Είσαι αστείος, να μάθεις να μιλάς…» - Χάος με τον Τάκη Καραγκούνια σε παραλία και συμβούλιο

«Σφαγή» με συμπαίκτες... και αντιπάλους

5 Φεβρουαρίου 2023 07:44
Survivor All Star trailer 5/2: «Είσαι αστείος, να μάθεις να μιλάς…» - Χάος με τον Τάκη Καραγκούνια σε παραλία και συμβούλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Φαίνεται πως χρειάστηκε να αποχωρήσει ο ένας μισθοφόρος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ώστε να αρχίσει να… κελαηδά περισσότερο ο άλλος, ο Τάκης Καραγκούνιας, που δείχνει να φέρνει το χάος για τις δύο ομάδες.

Ο εν λόγω παίκτης φέρνει πρώτα ανακατωσούρα για την ομάδα των Μαχητών, καθώς αρχίζει να παραπονιέται για τις δουλειές στην παραλία, θεωρώντας πως τις κάνει όλες μόνος του και οι υπόλοιποι απλά κάθονται στην καλύβα, με τους Ηλία Γκότση και Ηλία Μπόγδανο να αντιδρούν έντονα σε όσα αναφέρει.

Survivor All Star: Το νέο κρίσιμο αγώνισμα και η «σφαγή» στο συμβούλιο

Μέσα σε όλα αυτά, ένα νέο σημαντικό αγώνισμα ασυλίας περιμένει τις δύο ομάδες, το πρώτο της εβδομάδας, με τους Μαχητές να μη θέλουν να χάσουν άλλη μια τέτοια σημαντική αναμέτρηση και αμφότερες τις πλευρές, σίγουρα, να δίνουν τα πάντα για να επικρατήσουν.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, στο συμβούλιο ο Τάκης Καραγκούνιας τα βάζει με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος κατηγορεί τους Μαχητές για έλλειψη fair play, με τους δύο να έρχονται σε πολύ έντονα αντιπαράθεση.

Survivor All Star: Σκάνδαλο ολκής! Παίκτης «πιάστηκε» να κρύβει βιάγκρα μέσα στην μπλούζα του (Video)

Η παρανομία φαίνεται πως πάει... σύννεφο στο Survivor All Star. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, έγινε γνωστό ένα άλλο αξιοσημείωτο περιστατικό το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως σκάνδαλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Λεμπιδάκης, μιλώντας για τον συγκεκριμένο παίκτη, αναφέρθηκε και στο μυστήριο γύρω από την παραμονή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο και την εξαφάνισή τους μέχρι στιγμής, αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε τι συνέβη κατά τον έλεγχο της παραγωγής πριν οι παίκτες μπουν στο παιχνίδι.

Βρέθηκε παίκτης με βιάγκρα στο Survivor All Star

Υπήρχαν, λοιπόν, τρεις παίκτες οι οποίοι είχαν κρύψει στις μπλούζες τους ορισμένα αντικείμενα, με τον έναν από αυτούς να σοκάρει με αυτό που επέλεξε, διότι επρόκειτο για χάπια και μάλιστα όχι μόνο για τους πόνους και την ανακούφιση αυτών, αλλά χάπια που βοηθούν στην ερωτική διέγερση.

«Κάποιοι παίκτες, όταν μπήκαν στο Survivor, εντοπίστηκαν να έχουν μέσα από τις μπλούζες τους, ο ένας αναπτήρες, που ήταν γυναίκα, ένας δεύτερος παίκτης είχε βιάγκρα και κάποια άλλα χάπια για πονοκέφαλο και ένας τρίτος παίκτης είχε χρήματα, παίκτης που έχει αποχωρήσει, που βέβαια όλα αυτά τα κράτησε η παραγωγή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, αφήνοντας άναυδους τους πάντες στο πλατό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share