Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Σκάνδαλο ολκής! Παίκτης «πιάστηκε» να κρύβει βιάγκρα μέσα στην μπλούζα του (Video)

Τι ανακάλυψε η παραγωγή!

4 Φεβρουαρίου 2023 16:45
Survivor All Star: Σκάνδαλο ολκής! Παίκτης «πιάστηκε» να κρύβει βιάγκρα μέσα στην μπλούζα του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η παρανομία φαίνεται πως πάει... σύννεφο στο Survivor All Star. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, έγινε γνωστό ένα άλλο αξιοσημείωτο περιστατικό το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως σκάνδαλο.

Δείτε επίσης: Survivor All Star: «Πόσο στόκοι...» - Σούσουρο με τη συνομιλία Δάντη και Ασημίνας μετά την αποβολή της

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Λεμπιδάκης, μιλώντας για τον συγκεκριμένο παίκτη, αναφέρθηκε και στο μυστήριο γύρω από την παραμονή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο και την εξαφάνισή τους μέχρι στιγμής, αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε τι συνέβη κατά τον έλεγχο της παραγωγής πριν οι παίκτες μπουν στο παιχνίδι.

Βρέθηκε παίκτης με βιάγκρα στο Survivor All Star

Υπήρχαν, λοιπόν, τρεις παίκτες οι οποίοι είχαν κρύψει στις μπλούζες τους ορισμένα αντικείμενα, με τον έναν από αυτούς να σοκάρει με αυτό που επέλεξε, διότι επρόκειτο για χάπια και μάλιστα όχι μόνο για τους πόνους και την ανακούφιση αυτών, αλλά χάπια που βοηθούν στην ερωτική διέγερση.

«Κάποιοι παίκτες, όταν μπήκαν στο Survivor, εντοπίστηκαν να έχουν μέσα από τις μπλούζες τους, ο ένας αναπτήρες, που ήταν γυναίκα, ένας δεύτερος παίκτης είχε βιάγκρα και κάποια άλλα χάπια για πονοκέφαλο και ένας τρίτος παίκτης είχε χρήματα, παίκτης που έχει αποχωρήσει, που βέβαια όλα αυτά τα κράτησε η παραγωγή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, αφήνοντας άναυδους τους πάντες στο πλατό.

Survivor All Star: Έγινε γνωστό μετά την αποχώρησή του - Σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δε βρίσκεται πια στο Survivor All Star μετά την αποχώρησή του, με τον ίδιο να αναμένεται στην Ελλάδα, όπου θα βρει... τον έρωτα ξανά.

Όσο κι αν αποφεύγει να μιλήσει, βέβαια, δεν σταματούν να διαρρέουν πληροφορίες για τον ίδιο και τη ζωή του, αλλά και για όσα συνέβησαν με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Η εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, έβγαλε, λοιπόν, στην επιφάνεια, κάτι που ο ίδιος προσπαθούσε να κρατήσει κρυφό και αφορά τα ερωτικά του.

Μέχρι στιγμής, δεν γνώριζε κανείς τίποτα για αυτό το κομμάτι, ενώ και μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης εκείνος παραπονιόταν για το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή του, κάτι που φαίνεται πως τελικά δεν είναι αλήθεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, της συγκεκριμένης εκπομπής, ο μισθοφόρος βρίσκεται σε σχέση με την πρώην του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία επίσης κρατάει μακριά την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά τον χωρισμό της με τον δημοσιογράφο.

Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, αλλά η αλήθεια θα «λάμψει» στη συνέχεια, αφού τίποτα δεν μένει κρυφό στο τέλος.

Survivor All Star spoiler 5/2: Άγριο επεισόδιο στον Άγιο Δομίνικο! Eπίθεση Καραγκούνια σε Γκότση και Μπόγδανο - «Κάθονται και...» (Video)

Survivor All Star spoiler 5/2: Οι εντάσεις στο Survivor All Star κορυφώνονται, μετά το τελευταία αγώνισμα επάθλου που δεν πήγε και τόσο καλά. Η σωματική επαφή του αγωνίσματος ανέβασε παλμούς φέρνοντας και τους αναμενόμενους υψηλούς τόνους. Οι Μπλε αποχώρησαν πριν ολοκληρωθεί το αγώνισμα, δίνοντας τη νίκη στους Κόκκινους.

Εκείνοι, όμως, αποφάσισαν να μη γευτούν το έπαθλο που ήταν 5 κομμάτια πίτσας για τον κάθε παίκτη της ομάδας. Οι Μπλε συνέχισαν ενωμένοι να υποστηρίζουν πως έπαιξαν «πονηρά» οι Κόκκινοι θέλοντας να βγάλουν εκτός τους παίκτες που έχασαν και να συνεχίσουν μόνο με τους δυνατούς τους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 5/2, όμως, αυτή η σύμπνοια της μπλε ομάδας πάει περίπατο. Ο Τάκης Καραγκούνιας επιτίθεται στον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο λέγοντας πως δεν κάνουν τίποτα για την ομάδα τους, και όχι μόνο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share