Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 5/2: Άγριο επεισόδιο στον Άγιο Δομίνικο! Eπίθεση Καραγκούνια σε Γκότση και Μπόγδανο - «Κάθονται και...» (Video)

Αναβρασμός στου Μπλέ

3 Φεβρουαρίου 2023 11:20
Survivor All Star spoiler 5/2: Άγριο επεισόδιο στον Άγιο Δομίνικο! Eπίθεση Καραγκούνια σε Γκότση και Μπόγδανο - «Κάθονται και...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 5/2: Οι εντάσεις στο Survivor All Star κορυφώνονται, μετά το τελευταία αγώνισμα επάθλου που δεν πήγε και τόσο καλά. Η σωματική επαφή του αγωνίσματος ανέβασε παλμούς φέρνοντας και τους αναμενόμενους υψηλούς τόνους. Οι Μπλε αποχώρησαν πριν ολοκληρωθεί το αγώνισμα, δίνοντας τη νίκη στους Κόκκινους.

Εκείνοι, όμως, αποφάσισαν να μη γευτούν το έπαθλο που ήταν 5 κομμάτια πίτσας για τον κάθε παίκτη της ομάδας. Οι Μπλε συνέχισαν ενωμένοι να υποστηρίζουν πως έπαιξαν «πονηρά» οι Κόκκινοι θέλοντας να βγάλουν εκτός τους παίκτες που έχασαν και να συνεχίσουν μόνο με τους δυνατούς τους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 5/2, όμως, αυτή η σύμπνοια της μπλε ομάδας πάει περίπατο. Ο Τάκης Καραγκούνιας επιτίθεται στον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο λέγοντας πως δεν κάνουν τίποτα για την ομάδα τους, και όχι μόνο.

Survivor All Star: «Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας! Καλύτερα πάρτε να φάτε ένα σουβλάκι!» - "Δίκασε" το ριάλιτι ο Κώστας Κοκκινάκης

Survivor All Star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός ως Μισθοφόρος, αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης Οι φίλοι του στην Ελλάδα μοιράστηκαν με τους followers τους μηνύματα στήριξης. Ανάμεσά τους και ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος επεσήμανε σε όλους όσοι στέλνουν μηνύματα για τη ψηφοφορία, «χάνουν τα λεφτά τους»

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κοκκινάκης έγραψε αρχικά στο Instagram: «Ευτυχώς γλύτωσες κι εσύ Κώστα. Κανονικά θα πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που θέλουμε να σωθούν για να γυρίσουν πίσω» και πρόσθεσε στη συνέχεια, σε δεύτερο μήνυμά του: «Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας, καλύτερα πάρτε να φάτε ένα σουβλάκι με τζατζίκι».

Παράλληλα, ο Μπο μίλησε ξανά για την Καρολίνα Καλύβα, «πέταξε» τη φαρμακερή ατάκα του και αποκάλυψε τι έλεγε το μήνυμά της όταν βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι αναρτήσεις του Κώστα Κοκκινάκη για το Survivor All Star

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share