Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: "Μπράβο για την νίκη σου..." - Έξαλλη η Ρία με την Αφροδίτη

Ένταση ανάμεσα στις δύο παίκτριες

2 Φεβρουαρίου 2023 22:52
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάχη σώμα με σώμα καλούνται να δώσουν απόψε (2/2) Μπλε και Κόκκινοι στο Survior All Star με νικητή εκείνον που θα καταφέρει να εξωθήσει στην πισίνα τον αντίπαλό του.

Όταν ήρθε η ώρα των γυναικών και συγκεκριμένα της Ρίας Κολοβού και της Αφροδίτης Σκαφίδα, η δεύτερη επικράτησε κάνοντας μία κίνηση που εξόργισε την συμπαίκτρια της, η οποία της φώναξε "Ηρέμησε φίλε...", ενώ βγαίνοντας από την πισίνα της είπε εκνευρισμένη "Μπράβο για την νίκη σου...". Με την ευκαιρία, δείτε την παρεξήγηση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Δείτε το σκηνικό στο βίντεο που ακολουθεί:

Survivor All Star: "Βόμβα" για την Κατερίνα Δαλάκα - "Ήταν ο λόγος που αποχώρησα..."

Ο Βασίλης Σίμος βρέθηκε καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Survivor All Star μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός παίκτης θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την περίοδο που βρέθηκε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο, καθώς συμμετείχαν στον ίδιο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θυμάμαι, επειδή την έχω ζήσει εγώ την Κατερίνα, ότι είχαμε προστριβές, τσακωμούς και ήταν και ένας λόγος που αποχώρησα τότε από το παιχνίδι, επειδή τα έβαλα με ό,τι καλύτερο είχε το project εκείνη την περίοδο», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Βασίλης Σίμος.

Και συμπλήρωσε για την Κατερίνα Δαλάκα: «Ήταν η καλύτερη παίκτρια, μπήκε για να τονώσει το παιχνίδι στο Ελλάδα-Τουρκία. Δε μπορώ όμως να αναιρέσω ότι η Κατερίνα είναι μία πάρα πολύ καλή παίκτρια.

Εγώ τότε δεν μπορούσα να συμφωνήσω με το εγώ που είχε, ότι εγώ μπορώ να κάνω αυτό, να τα βάλω με άντρες. Εγώ έχω μάθει να είμαι πιο ομαδικός παίκτης. Η Κατερίνα, επειδή κάνει ένα ατομικό άθλημα, είναι λογικό να έχει έναν εγωισμό παραπάνω» ανέφερε στη συνέχεια ο Βασίλης Σίμος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share