Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: "Βόμβα" για την Κατερίνα Δαλάκα - "Ήταν ο λόγος που αποχώρησα..."

Ευθεία επίθεση στην πρώην Survivor

2 Φεβρουαρίου 2023 20:19
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Σίμος βρέθηκε καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Survivor All Star μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός παίκτης θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την περίοδο που βρέθηκε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο, καθώς συμμετείχαν στον ίδιο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θυμάμαι, επειδή την έχω ζήσει εγώ την Κατερίνα, ότι είχαμε προστριβές, τσακωμούς και ήταν και ένας λόγος που αποχώρησα τότε από το παιχνίδι, επειδή τα έβαλα με ό,τι καλύτερο είχε το project εκείνη την περίοδο», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Βασίλης Σίμος.

Και συμπλήρωσε για την Κατερίνα Δαλάκα: «Ήταν η καλύτερη παίκτρια, μπήκε για να τονώσει το παιχνίδι στο Ελλάδα-Τουρκία. Δε μπορώ όμως να αναιρέσω ότι η Κατερίνα είναι μία πάρα πολύ καλή παίκτρια.

Εγώ τότε δεν μπορούσα να συμφωνήσω με το εγώ που είχε, ότι εγώ μπορώ να κάνω αυτό, να τα βάλω με άντρες. Εγώ έχω μάθει να είμαι πιο ομαδικός παίκτης. Η Κατερίνα, επειδή κάνει ένα ατομικό άθλημα, είναι λογικό να έχει έναν εγωισμό παραπάνω» ανέφερε στη συνέχεια ο Βασίλης Σίμος.

Survivor All Star: «Είναι μια ατόφια απομίμησή μου» - Κόλαφος ο Αλέξης Παππάς για Σπύρο Μαρτίκα (Video)

Survivor All Star: Λίγο μετά τις αποβολές των παικτριών από το ριάλιτι επιβίωσης και πριν την αποψινή αποχώρηση, ο Αλέξης Παππάς εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

Σε μια απολαυστική συζήτηση, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Αλέξη Παππά για τον Μαρτίκα, με τον ηθοποιό να απαντάει «Ποιος;». Παράλληλα, σε εκπλήξεις και ανατροπές θα υπάρχουν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι μια δική σου εκδοχή μέσα στο παιχνίδι;» ρώτησε ο παρουσιαστής. Ο Αλέξης Παππάς απάντησε:

«Τι πάει να πει δική μου εκδοχή; Αυτό που χολώνει φέτος στα άτομα που απαρτίζουν το Survivor είναι ότι δεν υπάρχει original εκδοχή κάποιου από αυτούς που έχουν ξαναπαίξει ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν ξέρουν πώς παίζεται η επικοινωνία. Αυτό που γίνεται στο τέλος της ημέρας στο Survivor είναι η επικοινωνία.

Όταν βλέπουμε τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει αποφασίσει να μπει μετά τον Παππά προσπαθεί να προσποιηθεί τα λεγόμενά μου, δεν είναι original. Πώς να το κάνουμε. Αν προσπαθεί ο Μαρτίκας να προσποιηθεί αυτά που έκανα ή τον τρόπο που μιλούσα, τότε μου επιβεβαιώνεις ότι είναι μια ατόφια απομίμηση δική μου. Εγώ προσπαθούσα να αποτυπώσω την αλήθεια που πίστευα εγώ» τόνισε ο Αλέξης Παππάς.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share