Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Είναι μια ατόφια απομίμησή μου» - Κόλαφος ο Αλέξης Παππάς για Σπύρο Μαρτίκα (Video)

«Εγώ προσπαθούσα να αποτυπώσω την αλήθεια που πίστευα εγώ»

2 Φεβρουαρίου 2023 17:45
Survivor All Star: «Είναι μια ατόφια απομίμησή μου» - Κόλαφος ο Αλέξης Παππάς για Σπύρο Μαρτίκα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Λίγο μετά τις αποβολές των παικτριών από το ριάλιτι επιβίωσης και πριν την αποψινή αποχώρηση, ο Αλέξης Παππάς εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

Σε μια απολαυστική συζήτηση, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Αλέξη Παππά για τον Μαρτίκα, με τον ηθοποιό να απαντάει «Ποιος;». Παράλληλα, σε εκπλήξεις και ανατροπές θα υπάρχουν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι μια δική σου εκδοχή μέσα στο παιχνίδι;» ρώτησε ο παρουσιαστής. Ο Αλέξης Παππάς απάντησε:

«Τι πάει να πει δική μου εκδοχή; Αυτό που χολώνει φέτος στα άτομα που απαρτίζουν το Survivor είναι ότι δεν υπάρχει original εκδοχή κάποιου από αυτούς που έχουν ξαναπαίξει ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν ξέρουν πώς παίζεται η επικοινωνία. Αυτό που γίνεται στο τέλος της ημέρας στο Survivor είναι η επικοινωνία.

Όταν βλέπουμε τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει αποφασίσει να μπει μετά τον Παππά προσπαθεί να προσποιηθεί τα λεγόμενά μου, δεν είναι original. Πώς να το κάνουμε. Αν προσπαθεί ο Μαρτίκας να προσποιηθεί αυτά που έκανα ή τον τρόπο που μιλούσα, τότε μου επιβεβαιώνεις ότι είναι μια ατόφια απομίμηση δική μου. Εγώ προσπαθούσα να αποτυπώσω την αλήθεια που πίστευα εγώ» τόνισε ο Αλέξης Παππάς.

Survivor All Star: «Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες!» - Αποκάλυψη "βόμβα" Λιανού για τον "μυστικό" όρκο (Video)

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβάλλονται από το ριάλιτι, καθώς πιάστηκαν με κινητό στο δάσος του Αγίου Δομίνικου.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης χθες απουσίασε από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera Fm εξαιτίας των πολύωρων γυρισμάτων του Survivor, ενώ σήμερα 2/2 που επέστρεψε σχολίασε στον αέρα το περιστατικό με τις αποβολές.

«Τρέχουμε πανικόβλητοι με τα γυρίσματα γιατί είχαμε αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων. Προσθέσαμε και μια μέρα και δεν παίρνουμε ανάσα. Δεν ξέρω, δε νομίζω να ξαναμπεί η Ασημίνα και η Δαλάκα.

Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα. Αν προκύψει κάποιο θέμα με επικοινωνία, θα ζητήσουν την αποβολή του παίκτη από το παιχνίδι» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Όπως είπε η Φαίη Σκορδά, μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων, Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχουν αναχωρήσει ακόμη από τον Άγιο Δομίνικο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share