Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες!» - Αποκάλυψη "βόμβα" Λιανού για τον "μυστικό" όρκο (Video)

«Προσθέσαμε και μια μέρα και δεν παίρνουμε ανάσα»

2 Φεβρουαρίου 2023 12:17
Survivor All Star: «Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες!» - Αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβάλλονται από το ριάλιτι, καθώς πιάστηκαν με κινητό στο δάσος του Αγίου Δομίνικου.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης χθες απουσίασε από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera Fm εξαιτίας των πολύωρων γυρισμάτων του Survivor, ενώ σήμερα 2/2 που επέστρεψε σχολίασε στον αέρα το περιστατικό με τις αποβολές.

«Τρέχουμε πανικόβλητοι με τα γυρίσματα γιατί είχαμε αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων. Προσθέσαμε και μια μέρα και δεν παίρνουμε ανάσα. Δεν ξέρω, δε νομίζω να ξαναμπεί η Ασημίνα και η Δαλάκα.

Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα. Αν προκύψει κάποιο θέμα με επικοινωνία, θα ζητήσουν την αποβολή του παίκτη από το παιχνίδι» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Όπως είπε η Φαίη Σκορδά, μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων, Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχουν αναχωρήσει ακόμη από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor All Star: Αποκάλυψη «βόμβα» Γιώργου Λιανού - «Η παραγωγή βρήκε παίκτη κάτω από...»

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης , στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera 102,2 και μάλιστα αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν από τους παίκτες. Παράλληλα, σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha.

Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός για το Survivor All Star

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ένα post αλλά δεν ξέρω κάτι. Το κάστιγνκ θα κλείσει σε λίγες μέρες, γιατί θέλουν να βάλουν όλο τον κόσμο μέσα όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην υπάρχει το στοιχείο της αδικίας, αυτό που μπαίνουν κάποιοι μετά από 3-4 μήνες και οι υπόλοιποι έχουν φάει όλο το παλούκι», είπε ο Γιώργος Λιανός για τις νέες αφίξεις στο Survivor.

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Άρη Σοϊλέδη, αν έχει ή δεν έχει δεχτεί πρόταση. Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα. Ξέρουν τα κατατόπια, πώς να κλέψουν… είμαστε λίγο συνέχεια μη, μη, μη. Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι αλλά το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες. Κι εμείς ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα».

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να αποκαλύψει το τρικ που σκαρφίστηκε ένας εκ των παικτών στο Survivor, προκειμένου να κλέψει φαγητό. «Η παραγωγή στα βετερέ έχουν βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια. Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν», είπε ο παρουσιαστής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share