Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Survivor All Star: Ξεσπάθωσε ο Χρήστος Δάντης - «Είμαι σαστισμένος! Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο...» (Video)

«Ουδέποτε επικοινώνησα με την Ασημίνα! Δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα»

2 Φεβρουαρίου 2023 10:57
Survivor All Star: Ξεσπάθωσε ο Χρήστος Δάντης - «Είμαι σαστισμένος! Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Χρήστος Δάντης για την αποβολή της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου, από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο τραγουδιστής αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με την 23χρονη σύντροφό του από τις 4 Ιανουαρίου και μετά. Ενώ, ανατροπή "βόμβα" έχουμε καθώς αυτός ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από το Survivor και είναι ήδη στο ξενοδοχείο.

«Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του Survivor, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Ιανουαρίου και μετά η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο.

Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει. Είμαι σαστισμένος, όχι θυμωμένος. Είναι απόφαση της παραγωγής. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τον σύντροφο της Κατερίνας Δαλάκα (Δημήτρη Φιντιρίκο) γιατί γνωριζόμαστε.

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της. Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;

Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπή κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει “έλα πες τα” που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο», είπε ο Χρήστος Δάντης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share