Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ένα κορίτσι γεμάτο αξιοπρέπεια η Ρία Κολοβού! Πως εξέλαβε την υποψηφιότητά της!

«Μια ψήφος είναι, ρίχτην να πάει στο καλό»

2 Φεβρουαρίου 2023 09:10
Survivor All Star: Ένα κορίτσι γεμάτο αξιοπρέπεια η Ρία Κολοβού! Πως εξέλαβε την υποψηφιότητά της!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star: Άλλοι στη θέση της θα είχαν θυμώσει και θα έκαναν επίθεση στους συμπαίκτες τους. Όχι όμως η Ρία Κολοβού.

Η επιχειρηματίας παρότι μετράει δύο εβδομάδες στο Survivor All Star έχει δείξει πως ξεχωρίζει για τον χαρακτήρα της από πολλούς εκεί μέσα. Μπορεί να έχει χαρίσει σημαντικές νίκες στην ομάδα της όμως οι τρεις χαμένες ασυλίες της μπλε ομάδας την έφεραν στον... τάκο.

Την γλίτωσε την πρώτη, την γλίτωσε την δεύτερη, όμως το γεγονός πως αποχώρησαν δύο κοπέλες από την κόκκινα ομάδα έφερε τους Μαχητές στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν γυναίκα ως τέταρτη υποψήφια. Και αυτή ήταν η Ρία Κολοβού.

Ωστόσο η Ρία το πήρε πολύ... θετικά. Όχι απλά δεν κράτησε κακία σε κανέναν αλλά τους κατανόησαι και ξεκαθάρισε πως δεν θα αλλάξει τον χαρακτήρα της για να «γλείψει» συμπαίκτες της και να παραμείνει όσο τον δυνατόν περισσότερο στο παιχνίδι.

Μάλιστα και οι συμπαίκτες της έχουν αρχίσει να βλέπουν την Ρία Κολοβού με πολύ καλό μάτι και την έχουν βάλει στην παρέα τους, παρότι οι άλλοι δύο νέοι παίκτες έχουν απομονωθεί! Κάτι χαρακτηριστικό αποκάλυψε και ο Ηλίας Γκότσης!

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share