Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται! Με έδιωξαν σαν σκύλο...» - «Απασφάλισε» ο Γιώργος Κατσαούνης (photo)

«Eίμαι περήφανος που δεν έγινα ρόμπα...»

1 Φεβρουαρίου 2023 23:38
Survivor All Star: «Ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται! Με έδιωξαν σαν σκύλο...» - «Απασφάλισε» ο Γιώργος Κατσαούνης (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα λόγω της παραβίασης των κανονισμών του παιχνιδιού, έχει προκαλέσει αναστάτωση όχι μόνο στον Άγιο Δομίνικο αλλά και στους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται στην Ελλάδα και συμμετείχαν σε αυτό σε προηγούμενους κύκλους.

Ένας από αυτούς που θέλησε να εκφράσει την άποψή του και τη δυσαρέσκειά του με την παραγωγή είναι και ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος αποβλήθηκε από προηγούμενο κύκλο του Survivor έπειτα από έναν έντονο τσακωμό που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια.

Με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και έγραψε,

«Απίστευτοι πραγματικά, με τα κινητά κάθε χρόνο, αλλά όχι και από τον πρώτο μήνα. Ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται» έγραψε και συμπλήρωσε,

«Είμαι περήφανος που με έδιωξαν σαν σκύλο, επειδή υπερασπίστηκα την οικογένειά μου κι αυτός που μου την έβρισε, είναι μέσα. Για αυτό η Θεσσαλία βλέπει άλλο κανάλι. Επίσης, είμαι περήφανος που δεν έγινα ρόμπα. Φεύγει ο Κατσαούνης από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν έφυγα, επειδή με βρήκαν με το iPhone. Κατά τα άλλα, είσαι survivor. Δεν νομίζω»

«Απασφάλισε» ο Γιώργος Κατσαούνης για την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκας

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share