Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Θέλω να ακούσω... Θέλει πάντα να φαίνεται...» -Το κλάμα του Κώστα Παπαδόπουλου και η ενόχληση της Μαριαλένας (Video)

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο

1 Φεβρουαρίου 2023 22:35
Survivor All Star: «Θέλω να ακούσω... Θέλει πάντα να φαίνεται...» -Το κλάμα του Κώστα Παπαδόπουλου και η ενόχληση της Μαριαλένας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Σε αναταραχή βρίσκονται και οι 2 καλύβες από χθες 31/1 στο ριάλιτι επιβίωσης με την απόφαση της παραγωγής να αποβάλει την Κατερίνα και την Ασημίνα μιας και πιάστηκαν με κινητό και τσιγάρα στο χέρι.

Μάλιστα, ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησαν οι δύο συμπαίκτριες του από την κόκκινη ομάδα.

Συγκινημένος ο Κώστας Παπαδόπουλος για Ασημίνα & Κατερίνα

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτό που γίνεται στην ομάδα μας. Ειλικρινά στεναχωριέμαι που φύγανε τα κορίτσια, που φύγανε έτσι. Έχω ζήσει έναν μήνα μαζί τους και τις έχω αγαπήσει. Στεναχωριέμαι για τους φίλους μου, τον Νίκο, όλους, όλη την ομάδα που εναντιώθηκαν σε αυτό. Ειλικρινά με πονάει πάρα πολύ. Με πονάει, ρε φίλε, με πονάει. Πως να το πω; Πονάει που η ομάδα μου χωρίζεται στα δύο, δυο μέλη φεύγουν, παραμένουν οι άλλοι.

Βάζω τον εαυτό μου και γω σε όλο αυτό. Άμα έβλεπα έναν ντόπιο να περνάει με ένα κινητό, δεν θα έμπαινε ο πειρασμός και σε μένα μέσα; Να πάρω τα παιδιά μου; Όχι να δω τι γίνεται στα social media και άμα είμαι αγαπητός, δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Θα ήθελα όμως να ακούσω τα παιδιά μου ότι είναι καλά. Δόξα τω Θεώ που έρχεται σιγά σιγά και το έπαθλο επικοινωνίας, που ίσως από εκεί με δίκαιους τρόπους να μπορέσω να έρθω σε επικοινωνία με τα παιδιά μου.

Δεν ξέρω, μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι. Θα έμπαινε, ναι, ο πειρασμός μέσα μου για να ακούσω τα παιδιά μου. Γιατί ο δρόμος του επάθλου επικοινωνίας είναι πολύ μακρύς μέχρι να φτάσεις στην επικοινωνία της οικογένειας. Δεν ξέρω, ο πειρασμός είναι πειρασμός. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αλλά μπορεί να έμπαινε ο πειρασμός μέσα μου, ναι» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Θέλει πάντα να φαίνεται και...» - Φανερά ενοχλημένη η Μαριαλένα με τον Ηλία Γκότση

Ενοχλημένη με την ψήφο του Ηλία Γκότση προς εκείνη φάνηκε στο αποψινό 1/2 επεισόδιο του Survivor All Star η Μαριαλένα, με την ίδια να μη κρύβει λεπτό τον εκνευρισμό της, προχωρώντας σε μερικές αποκαλύψεις στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως περίμενε να λάβει αρκετές ψήφους, ωστόσο εκείνη που της κακοφάνηκε ήταν από τον Ηλία μιας και ούτε την είχε ενημερώσει πως θα είναι το όνομά της εκείνο που θα γράψει στο χαρτί αλλά και παλαιότερα της έλεγε συνεχώς πόσο πιστεύει σε εκείνη και πόσο καλή είναι.

Μάλιστα, τον "κατηγόρησε" πως είναι από τους παίκτες που παίζουν πολύ στρατηγικά στο παιχνίδι, μιας και παρόλο το γεγονός πως είναι δυνατός, επιλέγει πάντα τους πιο αδύναμους παίκτες, προκειμένου να είναι υψηλά στα στατιστικά.

Επίσης, η Μαριαλένα ανέφερε πως ο Ηλίας είναι ο πρώτος που όταν φτάσουν στην καλύβα παίρνει τον λόγο διότι θέλει να φαίνεται και έχει αρχηγικές τάσεις ενώ μάλιστα θεωρεί υποκριτικό το γεγονός πως συνέχεια μετά το συμβούλιο την ρώταγε αν είναι καλά, ωστόσο το βλέμμα του είναι υποκριτικό.

«Πήρα έξι ψήφους από την ομάδα μου, ήξερα ότι θα με ψηφίσουν τα τρία παιδιά που είναι πιο καινούργια και είναι λογικό να θέλουν να αλληλοστηριχθούν με κάποιο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι η ψήφος του Ηλία με στεναχώρησε γιατί την προηγούμενη φορά με ψήφισε, πιάνοντας με πριν μπούμε στο συμβούλιο και λέγοντας μου πως θα το κάνει για να ρίξει «μια κούφια ψήφο».

Με πιστεύει πάρα πολύ και ξέρει ότι το αξίζω και όλα αυτά τα ιδανικά. Μου έχει πει πόσο πολύ με πιστεύει και πόσο πολύ πιστεύει σε μένα γιατί με έχει δει στο παρελθόν και ξέρει ότι είμαι καλή παίκτρια αγωνιστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε αυτό.

Ή μάλλον μπορώ. Θεωρώ ότι το κάνει ξεκάθαρα για την εικόνα του και το πως θα βγει έξω στον κόσμο η κάθε του κίνηση. Και έχω πολλά παραδείγματα για αυτό. Επειδή ο Κώστας είχε πει πριν από λίγες μέρες «να δω, τώρα, ποιος θα γυρίσει την μπιφτέκα» γιατί πολλοί δεν ψήφισαν την Ρία, δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι ενδεχομένως γυρίζει την μπιφτέκα.

Ήθελε να φανεί ότι είναι το καλό παιδί που δίνει ευκαιρίες δίνοντας μια φίλη, έτσι νόμιζα τουλάχιστον, στον τάκο. Δεν με ενοχλεί ότι με ψήφισε, απλά με στεναχωρεί γιατί σήμερα ήρθε και με ρώτησε πέντε φορές αν είμαι καλά. Με προβληματίζει όλη αυτή η συμπεριφορά γιατί σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες. Καταλαβαίνεις ποιος είναι όντως δίπλα σου για σένα και ποιος το κάνει για την εικόνα του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share