Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Survivor All Star: «Karma is a [email protected]#$! Καλώς φύγανε! Χαίρομαι με την απόφαση!» - Άγριο κράξιμο για την Ασημίνα και Δαλάκα μετά την αποβολή τους (Video)

«Εγώ δεν στεναχωρήθηκα καθόλου…»

1 Φεβρουαρίου 2023 21:35
Survivor All Star: «Karma is a b!@#$! Καλώς φύγανε! Χαίρομαι με την απόφαση!» - Άγριο κράξιμο για την Ασημίνα και Δαλάκα μετά την αποβολή τους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Με τις καυστικές αντιδράσεις των παικτών της Μπλε ομάδας ως προς την αποβολή της Ασημίνας και της Κατερίνας ξεκίνησε το αποψινό 1/2 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Μαχητές, παρόλο που ήταν όλοι σοκαρισμένοι με τα όσα συνέβησαν, ειδικά η Εύη που είναι πολύ καλή φίλη της Κατερίνας, τόνισαν πως υπάρχουν κανόνες και πως όποιος δεν τους ακολουθεί, πρέπει να δέχεται και τις αντίστοιχες συνέπειες.

«Ο Μπάρτζης έκανε την αποκάλυψη βόμβα, μπράβο του όταν βλέπουμε κάτι πρέπει να το λέμε πόσο μάλλον όταν είναι τόσο σοβαρό παράπτωμα και καλός αποβλήθηκαν. Εγώ δεν στεναχωρήθηκα καθόλου… Άν και από την αντίπαλη ομάδα μιλούσα με την Ασημίνα και την Κατερίνα, αλλά καλώς φύγανε δεν παίξανε με τους κανόνες… το σύμπαν και το κάρμα βλέπει» είπε από πλευράς του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η αντίδραση των Μαχητών με την αποβολή Ασημίνας & Κατερίνας από το Survivor All Star

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share