Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Ασυναγώνιστη η ερμηνεία της, για όσκαρ» - Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου "δίκασε" την Ασημίνα Χατζηανδρέου (Video)

Την παρομοίασε με ηθοποιό!

1 Φεβρουαρίου 2023 18:58
Survivor All Star: «Ασυναγώνιστη η ερμηνεία της, για όσκαρ» - Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δε δίστασε να παρομοιάσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου με ηθοποιό μετά την αντίδραση που είχε μπροστά στις δυο ομάδες έπειτα από την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη και την αποβολή της από το παιχνίδι επειδή χρησιμοποίησε κινητό!

«Η ερμηνεία της Ασημίνας ήταν ασυναγώνιστη. Είναι για Όσκαρ» είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Survivor All Star: «Έκαναν όργια όλων των ειδών!» - Σάλος με τις αποκαλύψεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα (Video)

Survivor All Star: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "εισέβαλε" στο «Καλό Μεσημεράκι» και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά σχολίασαν τις παραβάσεις αλλά προέβη επίσης και σε αποκαλύψεις "φωτιά", κάνοντας λόγο για όργια όλων των ειδών! Επίσης, ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης, στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera 102,2 και μάλιστα αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν από τους παίκτες.

«Θέλω να προτείνω ή το φετινό ή το επόμενο Survivor να επιτρέπονται οι κλεψιές και να επιτρέπονται τα πάντα. Γιατί η πραγματική επιβίωση είναι και για αυτούς που έχουν την ικανότητα της κλεψιάς και να προμηθεύονται πράγματα που δεν πρέπει. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο συσκευές που χρησιμοποιούν και χρειάζονται φόρτιση. Που βρίσκεται η πρίζα. Που δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οι παίκτες».

Παράλληλα έδωσε και την πληροφορία ότι: «Στο νοσοκομείο ήμασταν υπό αυστηρή επιτήρηση επειδή οι προηγούμενοι έκαναν όργια όλων των ειδών. Η τηλεφωνική συσκευή που είχε χρησιμοποιηθεί ήταν σταθερή αρχικά. Τα νοσοκομεία δεν έχουν τηλέφωνα;», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share