Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Έκαναν όργια όλων των ειδών!» - Σάλος με τις αποκαλύψεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα (Video)

«Θέλω να προτείνω να...»

1 Φεβρουαρίου 2023 17:51
Survivor All Star: «Έκαναν όργια όλων των ειδών!» - Σάλος με τις αποκαλύψεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "εισέβαλε" στο «Καλό Μεσημεράκι» και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά σχολίασαν τις παραβάσεις αλλά προέβη επίσης και σε αποκαλύψεις "φωτιά", κάνοντας λόγο για όργια όλων των ειδών! Επίσης, ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης, στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera 102,2 και μάλιστα αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν από τους παίκτες.

«Θέλω να προτείνω ή το φετινό ή το επόμενο Survivor να επιτρέπονται οι κλεψιές και να επιτρέπονται τα πάντα. Γιατί η πραγματική επιβίωση είναι και για αυτούς που έχουν την ικανότητα της κλεψιάς και να προμηθεύονται πράγματα που δεν πρέπει. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο συσκευές που χρησιμοποιούν και χρειάζονται φόρτιση. Που βρίσκεται η πρίζα. Που δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οι παίκτες».

Παράλληλα έδωσε και την πληροφορία ότι: «Στο νοσοκομείο ήμασταν υπό αυστηρή επιτήρηση επειδή οι προηγούμενοι έκαναν όργια όλων των ειδών. Η τηλεφωνική συσκευή που είχε χρησιμοποιηθεί ήταν σταθερή αρχικά. Τα νοσοκομεία δεν έχουν τηλέφωνα;», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Survivor All Star: «Δεν είναι τυχαίο που...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη

Survivor All Star: Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών λόγω του Survivor All Star και της πιθανής συμμετοχής του σε αυτό. Μάλιστα ο τραγουδιστής τόνισε ξανά στην κάμερα πως δεν θα πάει στο reality ακόμη κι αν του δώσουν 100.000 ευρώ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να σχολιάσει στο Ηappy Day τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη. «Είναι μαζί και πολύ αγαπημένοι με τον Τριαντάφυλλο. Δεν είναι τυχαίο που είναι μαζί. Είναι μια δυναμική γυναίκα», τόνισε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως είδε τον τραγουδιστή σε τέλεια φυσική κατάσταση: «Τέτοια έντονη γυμναστική μου είπε πως δεν έκανε ποτέ στη ζωή του. Ξεκίνησε μετά το Survivor».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share