Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star trailer 1/2: «Έχετε τεράστιο θράσος...» - Ατελείωτο κράξιμο σε Ασημίνα και Δαλάκα μετά την αποβολή τους

Ανάστατες οι δύο παραλίες με τις εξελίξεις!

1 Φεβρουαρίου 2023 07:38
Survivor All Star trailer 1/2: «Έχετε τεράστιο θράσος...» - Ατελείωτο κράξιμο σε Ασημίνα και Δαλάκα μετά την αποβολή τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Της... τρελής γίνεται στο Survivor All Star το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και το τελευταίο επεισόδιο, μάλιστα, να επιφυλάσσει «διπλή» αποβολή.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης κατήγγειλε την Ασημίνα Χατζηανδρέου για παράνομη χρήση κινητού στο δάσος. Η ίδια, όμως, δεν ήταν μόνη της, καθώς και η Κατερίνα Δαλάκα έκανε χρήση, με αποτέλεσμα όλοι να «εκραγούν» στο συμβούλιο.

Αυτό είχε ως συνέπεια, φυσικά, να εκδιωχθούν από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Γιώργο Λιανό να το ανακοινώνει μπροστά σε όλους, φέρνοντας δύο σημαντικές απώλειες για τους Διάσημους, εκ των οποίων η μία αφορά νικήτρια του παιχνιδιού, στον τρίτο του κύκλο, ενδεικτικό του ότι η παραγωγή δεν... κολλά φέτος σε ονόματα, όταν πρέπει να επιβάλει δικαιοσύνη.

Survivor All Star: Οι αντιδράσεις μετά την αποβολή των δύο παικτριών

Όπως βλέπουμε και στο trailer του σημερινού (1/2) επεισοδίου, όλοι ασχολούνται με αυτό το ζήτημα, με τον Μπάρτζη να δηλώνει δικαιωμένος για την επιλογή του να μιλήσει. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα Ανδρεάδου ρίχνει «κεραυνούς», μιλώντας για θράσος εκ μέρους των κοριτσιών.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Κώστας Παπαδόπουλος, βέβαια, έδειξαν να λυπούνται για αυτή την εξέλιξη. Ο πρώτος έθεσε το ερώτημα στην κάμερα για το λόγο, που έκαναν τα κορίτσια αυτή την τρέλα και τους στοίχισε τη συμμετοχή, ενώ ο δεύτερος ανέφερε, ότι μπορεί να ενέδιδε επίσης σε αυτή την παρανομία, αν μπορούσε να καλέσει τα παιδιά του.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share