Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Survivor All Star: Πύρινη κόλαση στην μπλε ομάδα - Έπιασε φωτιά η καλύβα τους

Ποιος πήρε το φταίξιμο;

1 Φεβρουαρίου 2023 00:33
Survivor All Star: Πύρινη κόλαση στην μπλε ομάδα - Έπιασε φωτιά η καλύβα τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πύρινη κόλαση προκλήθηκε στην καλύβα τον μπλε στο Survivor All Star, η οποία κάηκε ολοσχερώς. Ξαφνικά η φωτιά άρχισε να φουντώνει επικίνδυνα κι όλοι οι παίκτες έτρεξαν να δούνε τι συνέβη. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι φαβορί για αποχώρηση.

Κάποιοι προσπάθησαν να την σβήσουν, πετώντας ξύλα στην φωτιά, όπως ο Ηλίας Γκότσης ενώ άλλοι προσπάθησαν να βρούνε άλλους τρόπους. Ποιος, όμως, άναψε την φωτιά απόψε από την μεριά των Μαχητών. Ο παίκτης που πήρε το φταίξιμο ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ανέφερε στο Survivor: «Μια καλύβα καίγεται κι είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι έξω θα γελούν που έβαλα εγώ την φωτιά. Ο Γκούφυ, όπως με λένε, αλλά πραγματικά δεν έφταιγα.

Κρεμόταν ένα ξερό φυλλαράκι, αρπάζει, φυσούσε λίγο και σε κλάσματα δευτερολέπτου δεν πίστευα αυτήν την πύρινη κόλαση που είδα. Πανικός. Ήταν πολύ σοκαριστικό»

Survivor All Star: «Καρφιά» από τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο - Ξέσπασε σε κλάματα η Εύη Σαλταφερίδου

Survivor All Star: Την παλιά του κόντρα με την Εύη Σαλταφερίδου αναβίωσε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο οποίος έριξε καρφιά εναντίον της με την παίκτρια να ξεσπά σε κλάματα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι φαβορί για αποχώρηση.

«Ακούστηκαν κάποια πράγματα χθες στο συμβούλιο ότι υποκινώ ανθρώπους, έχω μένος. Όταν ακούω κάποιον να λέει για κάποιον άλλον τέτοιους χαρακτηρισμούς -εγώ τα έχω λύσει τα προβλήματά μου- λέει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του άλλου, παρά για αυτόν που μιλά. Έχω έρθει εδώ με πάρα πολύ καλή διάθεση και βλέπω έναν άνθρωπο να τραβά κάτω όλη την ομάδα με τους χαρακτηρισμούς του και την επιθετική συμπεριφορά του.

Αυτό το πράγμα το δήλωσα και στην κάλπη και θέλω να το καταλάβει κι ο κόσμος ότι ίσως πρέπει να θυσιαστεί ένας άνθρωπος για να πάρουμε μπροστά οι Μαχητές» είπε αρχικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στο Survivor.

Στην συνέχεια η Εύη ξέσπασε σε κλάματα για τα σχόλια που έχει δεχτεί από τον συμπαίκτη της: «‘Ηλπιζα ότι ο Σώζων ήρθε με άλλες διαθέσεις και να ζήσει το Survivor αγωνιστικά για δικό του όφελος και να το χαρεί. Μάλλον για κάποιον λόγο δεν πιστεύει στις ικανότητές του και πιστεύει ότι μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά» είπε αρχικά.

«Νομίζω ότι γύρισα 5 χρόνια πίσω κι έχω αναβιώσει τα συναισθήματα του τότε. Ήταν από τις λίγες φορές που ήθελα να φύγω από το Survivor. Το να μην σε αφήνει να μιλήσεις γιατί νιώθει ότι πουλά αυτό το πράγμα και ότι είσαι ο πιο αδύναμος στον έξω κόσμο, δεν ξαναγίνεται… Ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου και θα το αλλάξει. Νομίζει ότι είμαι η εύκολη λύση κι η περπατημένη…» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share