Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Βλέπει συνωμοσίες ο Νίκος Μπάρτζης - «Καλά ρε μάγκες τι παράσταση δώσατε πάλι; Αυτή η κλίκα...»

Ο παίκτης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

31 Ιανουαρίου 2023 23:06
Survivor All Star: Βλέπει συνωμοσίες ο Νίκος Μπάρτζης -  «Καλά ρε μάγκες τι παράσταση δώσατε πάλι; Αυτή η κλίκα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Από την περσινή σεζόν ο Σπύρος Μαρτίκας είχε ξεχωρίσει για τον τρόπο με τον οποίο «διάβαζε» τις κινήσεις των συμπαικτών και των αντιπάλων του καθώς «έβλεπε» κλίκες και σχέδια πίσω από τα περισσότερα περιστατικά. Φέτος φαίνεται πως έφτιαξε… σχολή καθώς στο φετινό κύκλο του Survivor, ο Νίκος Μπάρτζης ακολουθεί τα βήματα του φαρμακοποιού και βλέπει συνωμοσίες. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι φαβορί για αποχώρηση.

Τόσο ο Νίκος Μπάρτζης, όσο και ο Σπύρος Μάρτικας στο επεισόδιο του Survivor All Star το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (31/01) σχολίασαν την υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου και θεωρούν πως ο Μισθοφόρος δρα βάση σχεδίου με σκοπό να διώξει από το παιχνίδι τον επίσης υποψήφιο Κρις Σταμούλη.

«Ο Κάπτεν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πειρατής. Δεν ξέρω αν είναι ο mastermind, όπως τον λένε, αλλά μήπως είναι του χάους; Μήπως είναι ο εγκέφαλος μιας καταστροφικής πορείας των μπλε; Αν ισχύει αυτό. Κώστα μου, πειρατή μου, όπως το πας εσύ έτσι, θα το βουλιάξεις το καράβι» ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor.

Από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης είπε μεταξύ άλλων: «Στο προηγούμενο συμβούλιο όλη η ομάδα ψήφισε τον Κρις να φύγει κι από ό,τι φάνηκε δεν τον θέλουν γιατί τους δημιουργεί προβλήματα. Έρχομαι και λέω μήπως η κλίκα, που έχουν κάνει τα παιδιά, είπανε σε εμάς για να θολώσουν τα νερά ότι θα ψηφίσουμε τον Mισθοφόρο και θα πούμε ότι είναι αγωνιστικός ο λόγος για να το πιστέψουν όλοι και να φανεί ότι δεν έχουμε κλίκα; Ο Mισθοφόρος θα διώξει τον Κρις. Καλά ρε μάγκες τι παράσταση δώσατε πάλι; Αυτή η κλίκα έχει το ρίσκο της γιατί ο κόσμος βλέπει…».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share